Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Audix MG microfoons

Audix MG banner

Audix MG-serie

Audix MG is een serie van zwanenhals microfoons. Deze condensator microfoons kunnen heel goed de stem van de spreker van omgevingsgeluid isoleren.

Uitstekende kwaliteit

Vanwege dubbele preamp circuits, in de capsule en bij de XLR connector, is het circuit van de microfoons gebalanceerd en geïsoleerd tegen ongewenste geluiden, zoals een brom. Ook zijn de microfoons beschermt tegen RF interferenties van bijvoorbeeld mobiele apparatuur. Tot slot zorgen de meegeleverde plopkapjes ervoor dat plotselinge geluiden en ademruis tegengehouden wordt. Dit alles draagt eraan bij dat de microfoons uit de MG-serie natuurlijk geluid weergeven, met uitstekende geluidskwaliteit en helderheid.

Gebruikersgemak

De microfoons zijn semi flexibel. Dit houdt in dat het middenstuk van de zwanenhals bestaat uit een aluminium buis, daarboven en -onder is het mogelijk de zwanenhals te bewegen. Hierdoor kan de spreker de microfoon gemakkelijk op de juiste afstand en in de gewenste positie plaatsen voor een correcte en comfortabele spreekhouding. De microfoons uit de MG-serie van Audix zijn in drie lengtes verkrijgbaar en zijn voorzien van een cardioïde of zelfs hypercardioïde polair patroon. Bij de microfoons wordt standaard een flens ophanging geleverd, waarmee de microfoon op een vlakke ondergrond, zoals een tafel, gemonteerd kan worden. Er zijn daarnaast verscheidene tafelstandaards verkrijgbaar om de microfoons op te installeren.

Robuust, onopvallend en veelzijdig

Vanwege de messing behuizing is de MG-serie erg robuust. Het onopvallende, mat zwarte ontwerp maakt deze microfoons zeer geschikt voor gebruik in, onder andere, onderstaande toepassingen.

  • Presentaties
  • (Video) teleconferenties
  • Vergaderruimten
  • Raadzalen
  • Rechtszalen
  • Preekstoelen
  • Podia

Specificaties van de Audix MG-serie

MG12 / MG12HC MG15 / MG15HC MG18 / MG18HC
Audix MG12 Audix MG15 Audix MG18
Frequentiebereik 60 Hz – 19 kHz 60 Hz – 19 kHz 60 Hz – 19 kHz
Max. SPL ≥130 dB ≥130 dB ≥130 dB
Polair patroon Cardioïde / hypercardioïde Cardioïde / hypercardioïde Cardioïde / hypercardioïde
Stroomvereisten 18 –  volt 52 fantoomvoeding 18 –  volt 52 fantoomvoeding 18 –  volt 52 fantoomvoeding
Nominale impedantie 150 Ω gebalanceerd 150 Ω gebalanceerd 150 Ω gebalanceerd
Aansluitingen XLR XLR XLR
Kleur Zwart Zwart Zwart
Afmetingen (lengte) 415 mm 480 mm 570 mm
Inclusief hardware
Flens ophanging
Plopkapje
Flens ophanging
Plopkapje
Flens ophanging
Plopkapje
Verpakt aantal 1 1 1

 

Tau Audio Solutions adviseert zijn klanten graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook biedt Tau begeleiding bij ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. Ervaar de mogelijkheden en kwaliteit van Audix´s producten in de showroom van Tau.

Audix Microphones

Audix staat bekend om hun innovatieve, kwalitatief hoogwaardige microfoons. Het bedrijf streeft ernaar bij te dragen aan de ontwikkeling van de professionele audio industrie en de producten zijn geroemd vanwege hun goede prestatie en duurzaamheid. Audix’s microfoons worden onder andere gebruikt in vergaderruimten en voor toepassingen met zang en muziekinstrumenten.

Vragen over de producten van Audix?

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van onze merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.