Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Bedrijfshal

Een geluidsinstallatie voor een veilige werkomgeving

In een magazijn, distributiecentrum, werkplaats, bedrijfshal of bijvoorbeeld een fabriekshal is een geluidinstallatie voor achtergrondmuziek, omroep of ontruiming niet meer weg te denken. De muziek zorgt voor een prettige sfeer en de benodigde extra arbeidsvitaminen, zodat iedereen met plezier naar het werk komt. Een centrale geluidsinstallatie biedt veel voordelen. Persoonlijke geluidsdragers kunnen namelijk gehoorbeschadiging met zich meebrengen en draagbare radio’s kunnen onderling overlast veroorzaken. Daarnaast is het geluid niet meer beheersbaar en kunnen er onveilige situaties ontstaan als muziek te hard gezet wordt. Een functionele, centrale geluidsinstallatie brengt dus niet alleen een goede sfeer, maar ook veiligheid en duidelijkheid.

Storingsvrije radio op de werkvloer middels internetradio

De trend voor geluidsinstallaties in bedrijfshallen of kantoren is een internetradio. Internet radio’s storen niet en zorgen voor toegang tot meer radiozenders dan ooit tevoren. De meeste internetradio’s zijn eenvoudig te bedienen met een app op de smartphone, tablet of middels een browser. Ook biedt Tau mogelijkheden voor multi-zone systemen. Hierdoor kan er op kantoor gekozen worden voor bijvoorbeeld Radio 10 en in de werkplaats voor Radio 538. Daarnaast biedt het multi-zone systeem het voordeel dat er in de verschillende ruimten een eigen volume gekozen kan worden. Dit is vaak wenselijk gezien de drukte in een fabriekshal en de relatief veel stillere kantoorruimten. Tau biedt de beste geluidsinstallaties voor bedrijfshallen!

Maatwerk oplossingen

Geen bedrijfshal is gelijk. Daarom is elke geluidsinstallatie uniek en afgestemd op de wensen passend bij ieder bedrijf. De oplossingen worden op maat gemaakt aan de hand van het desbetreffende project en het bijbehorende budget. Afhankelijk van de locatie zijn er bijvoorbeeld oplossingen mogelijk waarbij veel luidsprekers geplaatst worden voor een goede dekking, maar er zijn ook luidsprekers die per stuk 500m2 kunnen voorzien van geluid. Ook zijn er extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld signalering van de pauzetijden en wisseling van de ploegen. Dit maakt de geluidssystemen extra functioneel en compleet. Denk hierbij aan de volgende producten en mogelijkheden:

• Opbouw-, inbouwluidsprekers en speciale luidsprekers
• Hemidirectionele luidsprekers
• IP audio systemen (o.a. IP, DANTE en AES67)
• Draadloos geluid
• Omroepinstallatie
• Ontruimingsinstallatie
• Achtergrondmuziek
• Voorgrondmuziek
• Internet radio voor storingsvrije radio

Elke branche verdient een passend geluidssysteem

Tau Audio Solutions BV is al meer dan twintig jaar succesvol groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen. Tau beschikt over een enthousiast team ervaren audiospecialisten, die graag meedenken en samen op zoek gaat naar de juiste oplossing. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Tau is gespecialiseerd in het leveren en ontwerpen van:

• Ringleidingsystemen t.b.v. slechthorenden
• Omroepinstallaties, geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek en voorgrond
• Ontruimingsalarmsystemen, klasse A gesproken woord
• Microfoonsystemen en afspeelapparatuur
• 19” behuizingen en accessoires

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan nu contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.