Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Bosch brengt puur plezier in fitness studio

Bosch at FitXpert banner

Bosch geluidsinstallatie in fitness studio FitXpert

Om voor een motiverende atmosfeer te zorgen is achtergrondmuziek onmisbaar in een fitness studio. Daarnaast is het heel belangrijk dat de sporters de instructies goed kunnen horen, zodat de les overal in de ruimte zonder moeite te volgen is. Goede spraakverstaanbaarheid en uitstekende geluidsweergave zijn dus beide van groot belang in deze omgeving.

De LB20 en PLENA-matrix van Bosch maken het mogelijk

In fitness studio FitXpert, in Oisterwijk, worden een mengversterker en matrix mixer uit de energiezuinige PLENA-matrixserie gebruikt om spraak en muziek over te brengen. Daarnaast zorgen de compacte, robuuste luidsprekers uit de LB20-serie van Bosch voor perfecte geluidsweergave. Alle apparaten zijn zeer eenvoudig te installeren. De werking van het gebruiksvriendelijke systeem is simpel, zeker vanwege het gemak van de handige iPad app. Middels deze app kan voor iedere ruimte de gewenste muziekbron geselecteerd worden, zodat in elke ruimte een eigen atmosfeer gecreëerd kan worden. Tevens zijn de audio-instellingen en volumeniveaus hiermee eenvoudig te regelen. Overal in de studio zijn de muziek en de instructies goed hoorbaar. Bij de bar zorgt de geluidsinstallatie voor een gezellige sfeer, ook hier kan iedereen genieten van de prachtige geluidskwaliteit.

Zelf de producten van Bosch ervaren

Bosch ontwerpt zijn apparatuur specifiek voor gebruikersgemak en de apparaten zijn dan ook zeer eenvoudig te installeren. Het bedrijf levert innovatieve technologie van hoge kwaliteit. Als je oplossingen nodig hebt waar je op kunt vertrouwen, kies dan voor Bosch. Wil je hun hoogwaardige producten, zoals de PLENA-matrixserie en de LB20 luidsprekers, zelf ervaren? Kom dan langs in de showroom van Tau.

Elk project verdient een passende audio oplossing

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag verder bij alle vragen. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten van Bosch en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Heb je meer informatie nodig over een specifieke audio oplossing, of advies bij de aanschaf of installatie van je project? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of 050 549 9090.

 

Bosch in FitXpert:

“Pure enjoyment.”