Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Brexit per 1 januari 2021

 

Het Verenigd Koninkrijk heeft Europa verlaten per 31 januari 2020. Voor het jaar 2020 gold een overgangsregeling waardoor er voor burgers en bedrijven in deze periode vrijwel niets veranderde. Per 1 januari 2021 geldt deze regeling niet langer meer. Wat precies de nieuwe regels worden is nog onduidelijk.

Wat betekent dit voor onze klanten en Tau Audio Solutions

Een aantal van onze merken zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat om de merken Baldwin Boxall, Contacta, Clockaudio en OHM UK. Door de Brexit zullen bij het importeren van deze producten weer douanecontroles ontstaan met bijbehorende grensformaliteiten. Omdat dit een nieuwe situatie is die veel onduidelijkheid oplevert, is de verwachting dat er veel vertragingen zullen ontstaan bij zendingen vanuit het Verenigd Koninkrijk. Bij Tau Audio Solutions anticiperen wij hierop door de voorraden voor het einde van het jaar zo goed mogelijk aan te vullen. Hierdoor verwachten wij onze klanten dezelfde goede service te bieden zoals u van ons gewend bent.

Helpt u ons mee?

Heeft u al orders bij ons lopen met producten van één van de eerder genoemde merken (Baldwin Boxall, Contacta, Clockaudio en OHM UK), en die in de eerste maanden van 2021 geleverd moeten worden? Dan verzoeken wij u om de bestellingen tijdig bij ons te plaatsen. Ook wanneer u de exacte datum niet weet, horen we alvast graag wat de benodigde producten en aantallen zijn. Dit zorgt ervoor dat wij de door u gewenste levertijden kunnen realiseren en de voorraadlevels continue op peil kunnen houden voor eventuele sneller benodigde leveringen.

Meer informatie?

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen en of opmerkingen hebben, horen wij dit uiteraard graag. U kunt ons bellen op +31 50 549 90 90 of stuur een e-mail naar sales@tau.nl.

 

Blijf op de hoogte

Wilt u graag van dit en ander audio nieuws als eerste op de hoogte zijn?
Schrijf u dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief.