Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Demosessie: de juiste microfoon voor je online sessies

 

Momenteel is het de nieuwe standaard geworden; online vergaderen, online trainingen, online yogalessen, online lesgeven. In deze lastige tijden laten mensen en organisaties zich van een creatieve kant zien en zoeken ze naar oplossingen op in contact te blijven en/of hun diensten aan te kunnen bieden. Het internet biedt hier in veel mogelijkheden en oplossingen. De afgelopen tijd is het aantal online sessie, in welke vorm dan ook, substantieel toegenomen.

Zo veel toepassingen

Hoe zorg je voor een perfecte verstaanbaarheid tijdens een online vergadering of lesgeven? Zit je met meerdere collega’s in een vergadering, zowel op locatie als van buitenaf, dan blijft het belangrijk onderling afstand van elkaar te houden. Vangt één microfoon in het midden van de tafel alles voldoende op of is een andere oplossing nodig? Afhankelijk van de gebruikte microfoon blijf je wel of niet goed verstaanbaar. Juist bij online sessies is een goede verstaanbaarheid cruciaal! Hoe beter de communicatie, hoe succesvoller je online sessie.

Voor iedere toepassing een oplossing

Tau Audio Solutions denkt graag mee over een passende microfoon afgestemd op jouw situatie. We laten je graag kennismaken met onze microfoon oplossingen voor online toepassingen. Beter nog, we laten het je zelfs graag horen via een live online demo(luister)sessie! Niet voor niets is onze slogan; ‘Naar ons kun je luisteren’. Schets ons de situatie waarin jouw online sessies plaatsvinden. Onze audio experts maken een selectie van microfoons.

Live demoluistersessie

Tijdens deze demoluistersessie luister je online live naar de verschillende microfoon(oplossingen) afgestemd op jouw situatie. Je ervaart de verschillen tussen de microfoons en de klankkleur van deze microfoons. Op deze manier kun je een gegronde keuze maken voor de oplossing die het beste bij jouw toepassing past. De juiste microfoon voor een perfecte dekking en goede verstaanbaarheid. Vraag nu vrijblijvend een online demosessie aan!

  • 1 op 1 live online demoluistersessie
  • Ervaar de verschillen tussen de verschillende microfoons
  • Afgestemd op jouw situatie

 

Maak nu een afspraak voor een live demosessie

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op voor het inplannen van een 1 op 1 online demosessie.

Aanvraagformulier demosessie microfoons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.