Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Gratis toegang tot de ISE 2022

 

ISE 2022 Barcelona

Van 10 tot en met 13 mei 2022 vindt de welbekende jaarlijkse vakbeurs Integrated Systems Europe in de FIRA de Barcelona Gran Via in Barcelona plaats. Na een jaar digitaal, is het is tijd om opnieuw de verbinding te maken en elkaar persoonlijk weer te ontmoeten. Met meer dan 700 van ’s werelds toonaangevende technologieproducten en leveranciers van oplossing die verdeeld over 5 hallen exposeren. Ook vinden er speciale evenementen plaats, zoals conferenties, spectaculaire shows, interessante toespraken, netwerkrecepties, en educatieve programma’s. Geen wonder dat de ISE zich ’s werelds grootste beurs op het gebied van audiovisuele systemen noemt.

Dit jaar hebben wij er voor gekozen dat wij als Tau Audio Solutions niet op de ISE 2022 aanwezig zullen zijn met een stand. Wel zijn onze fabrikanten zoals Clockaudio (standnr. 7K650), Pan Acoustics (standnr.78400), SoundTube (standnr. 3P6030) en WORK PRO (standnr. 7K600) op de ISE 2022 te vinden. Niet alleen kun je in hun stand kennismaken met hun fraaie audio oplossingen, ook worden er nieuwe producten gelanceerd.

Collega Senta van der Vaart zal wel aanwezig zijn als bezoeker op de ISE 2022. Mocht het gewenst zijn om gezamenlijk met haar één of meerdere van onze merken te bezoeken, neem dan contact met haar op via senta@tau.nl.

Registreer je nu gratis

Het mogelijk om gratis toegangskaarten via ons aan te vragen. Met onderstaande gegevens kun je je gratis registreren als bezoeker van ISE 2022.

Blijf op de hoogte

Meer informatie over wat er verwacht kan worden volgt. Stay tuned!

Op de hoogte blijven van dit en ander audio nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessant audio nieuws, ontvang praktische tips, profiteer van acties en nog veel meer!

Inschrijven nieuwsbrief