Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Niveo enterprise grade switches

Niveo enterprise grade switches banner

Niveo enterprise grade switches-serie

Niveo enterprise grade switches is een serie van professionele switches. De enterprise grade switches ondersteunen de meest geavanceerde netwerken en zijn specifiek ontworpen voor gebruik in A/V. Ze zijn de perfecte oplossing voor het bouwen van een robuust, krachtig, stabiel netwerk en komen met tien jaar garantie!

Overal een perfect netwerk

Dankzij de enterprise grade switches kunnen installateurs moeiteloos een compleet netwerk leveren. Met de combinatie van Cat5e / Cat 6-kabels en glasvezel, ondersteunt de serie compleet op maat gemaakte setups zonder dit complex te maken. De switches zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Ze zijn volledig stil, waardoor integratie in elk project mogelijk is. Ze hebben ook een zeer laag warmtedissipatie voor gebruik in ruimten die niet thermisch worden beheerd of geregeld. Hoewel de switches specifiek zijn ontworpen voor A/V-integratie, ondersteunen ze ook de meeste enterprise functies en prestatienormen, zoals Gigabit Ethernet, 802.3at PoE, QoS, VLAN’s, netwerkbeveiliging, VPN, IGMP-snooping en meer. Dit maakt deze serie de perfecte oplossing voor het bouwen van een perfect netwerk, overal.

Volop mogelijkheden voor iedere netwerkbehoefte

Met de enterprise grade switches-serie bidet Niveo een switch lijn, die ook nog eens QSC Q-LAN Audio/Video gekwalificeerd is. De serie bestaat ten eerste uit zeven switches, met respectievelijk acht, zestien, vierentwintig of achtenveertig poorten, waarvan drie met de poorten aan de achterzijde (AV). Dan zijn er vijf ethernetswitches, met respectievelijk acht, zestien, vierentwintig of achtenveertig poorten, waarvan één met de poorten aan de achterzijde (AV). Vervolgens ook vijf Gigabit ethernetswitches, met respectievelijk acht, zestien of vierentwintig poorten, waarvan twee met de poorten aan de achterzijde (AV). Tot slot zijn er nog een Gb Light Managed Switch, een Cascadeerbare Switch en een Hoog Vermogen Cascadeerbare Switch, met elk vierentwintig poorten en een 19″ Switch met zestien poorten. De helft van alle switches beschikt over PoE, waardoor veel apparaten zoals CCTV en besturingsdisplays ondersteund worden, waarvan drie switches met PoE+. Elke PoE+ switch heeft het volledige stroombudget voor alle poorten, er zit dus geen beperking op de poorten. De hyperintelligente PoE-systemen zijn ontworpen om ‘zelfhelende’ netwerken te creëren en bieden de meest stabiele PoE+ vermogen in de industrie. Daarnaast zijn de meeste switches uit deze serie voorzien van SFP poorten, waarmee een snelle en stabiele basis gerealiseerd kan worden voor elke IT-toepassing.

Switches voor A/V-toepassingen

Niveo enterprise grade switches zijn specifiek ontworpen voor toepassingen in A/V en maken vlekkeloze audio- en videostreaming mogelijk. De switches bieden unieke voordelen zoals de optie om te kiezen of de netwerkpoorten aan de voor- of achterzijde van de switch zitten en zijn zeer geschikt voor integratie in allerlei projecten. De switches met poorten aan de achterkant zijn uitermate geschikt voor installatie in patchkasten, de switches met poorten aan de voorkant kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden voor patchen en diagnosticeren in grotere IT-opstellingen. Zo leent de serie zich prima voor gebruik in, onder andere, onderstaande toepassingen.

  • A/V-installaties
  • IT-installaties
  • Kantoren
  • Serverruimten

Specificaties

Lees hier de specificaties van de Niveo enterprise grade switches-serie.

Exclusief Niveo distributeur

Tau Audio Solutions BV is exclusief Niveo distributeur in de Benelux. Als gekwalificeerde partner adviseert Tau zijn klanten graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook biedt Tau begeleiding bij ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden van Niveo worden ervaren.

Niveo Professional

Niveo staat bekend om hun innovatieve, vaak zeer compacte netwerkoplossingen voor de A/V-markt. De duurzame, gebruikersvriendelijke producten bieden stabiliteit in situaties waar standaard netwerk hardware niet voldoet. Niveo’s producten worden onder andere gebruikt in A/V-installaties, hotels, IT-installaties, kantoren, scholen, serverruimten en universiteiten.

Vragen over de producten van Niveo?

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van Niveo en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.