Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Niveo Wireless-serie draadloze netwerkoplossingen

Niveo Wireless-serie

Niveo Wireless is een serie van draadloze netwerkoplossingen: vier access points, een switch en een access controller. Gezamenlijk bieden de producten uit deze serie alles wat nodig is voor een complete wifi oplossing.

Zeer functioneel en veelzijdig

De producten uit de Niveo Wireless-serie zijn voorzien van vele handige functies en soms meerdere bedrijfsmodi, die de installatie en het gebruik ervan vergemakkelijken. De apparaten bieden onderling vaak volledig automatische (centrale) bediening en (externe) controle, analyse en beheer. Hierdoor is onderhoud eenvoudiger voor installateurs en hoeft men vaak niet ter plekke aanwezig te zijn voor onderhoud. Met de draadloze netwerkproducten van Niveo Wireless kan men eenvoudig een zeer volledige wifi oplossing creëren, met een extreem breed bereik, stabiel wifi-signaal en naadloos roamen.

Powered over ethernet

Om installatie en integratie nog meer te vergemakkelijken, heeft Niveo vaak Power over Ethernet (PoE) geïntegreerd in deze draadloze netwerkoplossingen. Dit elimineert de noodzaak om bestaande netwerkinfrastructuren te wijzigen, aangezien er is geen extra bekabeling vereist is om de apparatuur van stroom te voorzien. Er hoeven dan geen stopcontacten aanwezig te zijn in de betreffende ruimte en er is geen stroombekabeling door het hele gebouw nodig.

Overal wifi

Niveo Wireless is zeer geschikt om overal waar gewenst een probleemloze wifi-dekking te creëren. Alle producten zijn ontworpen met het oog op de AV-markt en kunnen zodoende perfect toegepast worden in geluidsinstallaties. De serie voorziet zelfs in producten die in de buitenlucht en in industriële omgevingen geplaatst kunnen worden. Hierdoor leent de serie zich prima voor gebruik in, onder andere, onderstaande toepassingen.

  • Schoolcentra
  • Universiteitsslaapzalen
  • Pensions
  • Hotelkamers
  • Appartementsgebouwen

Specificaties van de Niveo Wireless-serie

NRS-AP10 NRS-RC1 NWA200 NWA220 NWA300 NWAC7000
niveo NRS-AP10 niveo NRS-RC1 niveo NWA200 niveo NWA220 niveo NWA300 niveo NWAC7000
Stroomvereisten 12V/1.5A
PoE
48V/1.5A
PoE
PoE PoE PoE <5 W
Aansluitingen 1x WAN
1x LAN
1x WAN
4x PoE
1x DC
2x LAN
1x RJ11
1x USB
1x RJ45
1x RJ45 WAN 1x RJ45 WAN 5x RJ45 WAN
Omgevingseisen Temperatuur 0 – 40 C°
Vochtigheid 10 – 90% RH (niet-condenserend)
Temperatuur 0 – 40 C°
Vochtigheid 10 – 90% RH (niet-condenserend)
Temperatuur -10 ~ 45 C°
Vochtigheid 10 – 90% (niet-condenserend)
Temperatuur 0 ~ 40 C°
Vochtigheid 10 ~ 90% (niet-condenserend)
Temperatuur 0 ~ 40 C°
Vochtigheid 10 ~ 90% (niet-condenserend)
Kleur Wit Wit Wit Wit Wit Zwart
Afmetingen (H x B x D) 28 mm x 229 mm x 49,5 mm 86 mm x 86 mm 105 mm x 410 mm x 20,5 mm 105 mm x 410 mm x 20,5 mm 45 mm x 440 mm x 200 mm
Verpakt aantal 1 1 1 1 1 1

Exclusief Niveo distributeur

Tau Audio Solutions BV is exclusief distributeur van Niveo’s producten in de Benelux. Als gekwalificeerde partner adviseert Tau zijn klanten graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook biedt Tau begeleiding bij ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. Wil je producten van Niveo Niveo, zoals de Wireless-serie, zelf ervaren? Kom dan langs in de showroom van Tau.

Niveo professional

Niveo staat bekend om hun netwerkproducten die specifiek ontworpen zijn voor de AV-markt. De diverse duurzame, gebruikersvriendelijke en vaak zeer compacte producten bieden stabiliteit in situaties waar standaard netwerk hardware niet voldoet. Niveo’s producten worden onder andere gebruikt in hotels, scholen en universiteiten.

Vragen over de producten van Niveo?

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van Niveo en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.