Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Omgevingsgeluid dempen in open ruimten

banner Cambridge in kantoor Whirlpool

Geluidsmaskering verhelpt storend omgevingsgeluid in Whirlpool kantoor

Tegenwoordig bevinden veel werkplekken zich in open ruimten, ook wel kantoortuinen genoemd. Die zijn op hun beurt vaak weer opgesplitst in kleine (zit)gedeelten. In deze ruimten ontstaat vaan een geluidsstroom, die van negatieve invloed kan zijn op de productiviteit, het stressniveau en de privacy van werknemers. Whirlpool verhuisde onlangs naar een nieuw kantoor in Breda. De ruimte bestaat uit  vier open vleugels, waarin diverse afscheidingen zijn gecreëerd. Vanwege deze openheid is er in de nieuwe omgeving meer omgevingsgeluid. Om op de juiste wijze te anticiperen op de toename in omgevingsgeluid, heeft Whirlpool, op advies van MVIE, gekozen voor Cambridge geluidsmaskering. Voor dit project zijn Qt 300 controllers van Cambridge gebruikt, in combinatie met de passieve Qt emitters.

De geluidsmaskering systemen van Cambridge

Het geluidsmaskering systeem van Cambridge is speciaal ontwikkeld voor werkplekken waar ook vertrouwelijke of privégesprekken worden gevoerd. Geluidsmaskering richt zich uitsluitend op de menselijke spraakfrequenties en verbetert de algehele akoestische omgeving. Een onopvallend achtergrondgeluid wordt toegevoegd aan de omgeving en dempt de omgevingsgeluiden. Hierdoor verbetert de spraakverstaanbaarheid en wordt de privacy van medewerkers en/of bezoekers gewaarborgd. Het resultaat: een comfortabele, productieve en plezierige werkomgeving. De onopvallende, platte, witte grilles van de emitters zorgen ervoor dat de ruimte zijn strakke, nette uitstraling behoud. De actieve geluidsmaskering systemen omvatten ook omroep- en achtergrondmuziekmogelijkheden om organisaties tegemoet te komen bij het inrichten van één betaalbaar systeem.

Elk project verdient een passende audio oplossing

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag met het selecteren van de juiste productmix. Ook begeleiden ze graag bij het ontwerp en de installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en geluidskwaliteit van de geluidsmaskering van Cambridge en andere audioapparatuur uit het portfolio van Tau worden ervaren. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten van Cambridge en de andere merken uit zijn portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Ook op zoek naar een mooie audio oplossing? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door een van onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.