Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Openingstijden kerst en jaarwisseling 2020

 

Openingstijden feestdagen 2020

Tau wenst je fijne kerstdagen en een goed en gelukkig 2021

Het jaar 2020 is door de coronacrisis een veelbewogen jaar geweest. Toch kijken we terug op een jaar waarin we wederom vele leuke en mooie projecten hebben mogen uitvoeren samen met onze relaties. Sommige van onze klanten ervaarden een grotere drukte dan ooit te voren, waar anderen helaas hun omzet flink zagen dalen. Door mee te denken hebben wij onze relaties in beide situaties zo goed mogelijk geprobeerd bij te staan, en dat zullen we uiteraard in 2021 blijven doen.

Ook zijn er een flink aantal producten en zelfs twee hele merken, WorkPro en Loetronic aan ons portfolio toegevoegd in het afgelopen jaar. Wij willen onze relaties hartelijk bedanken voor een geslaagd jaar en zien ernaar uit om ook in 2021 samen weer veel mooie projecten te realiseren!

 

Gesloten op de feestdagen

Op de volgende dagen is ons kantoor gesloten, in verband met de feestdagen. Op deze dagen is de webshop gewoon 24/7 geopend. Op alle werkdagen voor, tussen en na deze data staan wij uiteraard voor u klaar en is de showroom op afspraak geopend voor het bewonderen en beluisteren van ons uitgebreide portfolio.

  • vrijdag 25 december 2020
  • vrijdag 1 januari 2021

 

Afwijkende leveringstijden in december

Alle bestellingen die op 24 december voor 12:00 uur bij ons binnenkomen, zullen wij (mits voorradig) diezelfde dag versturen en worden naar verwachting maandag 28 december afgeleverd. Vanaf 30 december t/m 1 januari is het magazijn gesloten. Bestellingen die op 29 december voor 14:00 uur bij ons binnenkomen, zullen diezelfde dag nog verstuurd worden, mits voorradig. Vanaf 4 januari worden alle tussentijds binnengekomen bestellingen verwerkt en zo spoedig mogelijk verzonden. Ook (aan)vragen via het contactformulier worden dan weer vlot in behandeling genomen.

 

Kom in contact

Vragen? Ons enthousiaste team van audio experts beantwoordt ze graag. Neem contact op via het contactformulier of bel Tau Audio Solutions +31(0)50 549 9090.