Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Openingstijden kerst en jaarwisseling 2021

Openingstijden kerst en jaarwisseling 2021

Tau wenst je fijne kerstdagen en een goed en gelukkig 2022

Een korte blik op onze Bodet klok geeft aan dat het alweer december is! Het afgelopen jaar is wederom voorbij gevlogen. We kijken terug op een druk en roerig jaar. Het heeft flexibiliteit van Tau, onze fabrikanten en onze klanten gevraagd, en gezamenlijk hebben we alle projecten succesvol kunnen afronden. En ook de laatste weken van december staan we uiteraard graag voor je klaar om gezamenlijk 2021 tot een succesvol einde te brengen!

Wij willen onze relaties hartelijk bedanken voor een geslaagd jaar en zien ernaar uit om ook in 2022 samen weer veel mooie projecten te realiseren!

Openingstijden en bestellingen in december

Tau Audio Solutions is alle werkdagen in december geopend.

Op vrijdag 24 en 31 december is het magazijn gesloten en worden er geen bestellingen verstuurd. Bestellingen geplaatst op 24 of 31 december worden de eerst volgende werkdag daarop alsnog verzonden, mits voorradig. Onze webshop is uiteraard 24/7 geopend. Vanaf maandag 3 januari 2022 worden alle tussentijds binnengekomen bestellingen verwerkt en zo spoedig mogelijk verzonden, mits voorradig. Ook (aan)vragen via het contactformulier worden dan weer vlot door ons in behandeling genomen.

Kom in contact

Vragen? Ons enthousiaste team van audio experts beantwoordt ze graag. Neem contact op via het contactformulier of bel Tau Audio Solutions +31(0)50 549 9090.