Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Openingstijden kerst en jaarwisseling 2022

Tau Kerstkaart 2022

Tau wenst je fijne kerstdagen en een goed en succesvol 2023

Het afgelopen jaar is wederom voorbij gevlogen. We kijken terug op een druk en bijzonder jaar. Dit jaar vierden wij ons 25 jarig bestaan. Een bijzondere mijlpaal. We zijn ontzettend trots dat wij onze klanten al 25 jaar mogen voorzien van de beste audio- en communicatiesystemen. We realiseren ons maar al te goed dat wij dit te danken hebben aan onze fijne leveranciers, distributeurs, team enthousiaste collega’s en onze trouwe klanten! Zonder onze trouwe klanten was het voor ons niet mogelijk geweest uit te groeien tot het bedrijf dat wij vandaag zijn. Wij willen onze relaties hartelijk bedanken voor een geslaagd jaar en zien ernaar uit om ook in 2023 samen weer veel mooie projecten te realiseren!

En ook de laatste weken van december staan we uiteraard graag voor je klaar om gezamenlijk dit jaar tot een succesvol einde te brengen.

Openingstijden en bestellen in december

Tau Audio Solutions is alle werkdagen in december geopend. Op maandag 26 december, tweede kerstdag, zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 27 december staan wij weer voor u klaar.

Bestellingen geplaatst op vrijdag 23 december zullen vanwege de feestdagen vanaf dinsdag 27 december geleverd worden, mits voorradig.

Kom in contact

Vragen? Ons enthousiaste team van audio experts beantwoordt ze graag. Neem contact op via het contactformulier of bel Tau Audio Solutions +31(0)50 549 9090.