Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

G.S.C. Vindicat Atque Polit Groningen

Tau Audio Solutions bv heeft in opdracht van Aalbers Installatietechniek Nieuw Buinen een ontruimingsalarmsysteem ontworpen en geleverd t.b.v. project G.S.C. Vindicat Atque Polit te Groningen.

Vindicat atque Polit is al bijna 200 jaar een traditionele vereniging die met haar tijd mee gaat. Met meer dan tweeduizend actieve leden is Vindicat de grootste en oudste studentenvereniging van Groningen en bevindt zij zich op de mooiste locatie van Groningen.

Naast de vele feesten die op de vereniging door leden worden georganiseerd, heeft Vindicat ook veel te bieden op het gebied van culturele en sportieve verbreding en ontplooiing. Vindicat kent meer dan 22 sport- en culturele subverenigingen waar je al je talenten kwijt kunt. Daarnaast zijn er tientallen commissies waarmee je op allerlei gebieden veel ervaring kunt opdoen.

Tau Audio Solutions heeft in opdracht van Aalbers Installatietechniek een ontruimingsalarmsysteem geleverd t.b.v. totaal ontruiming ten tijde van calamiteiten middels gesproken woord Klasse A.

Toegepaste apparatuur

Het ontruimingsalarmsysteem is volledig opgebouwd uit EN54-16 en EN54-24 gecertificeerde ontruimingsalarmcomponenten. Het Ontruimingsalarmcentrale is van het fabrikaat Baldwin Boxall en de ontruimingsalarm akoestische alarmgevers van het fabirkaat Cotina en SoundTube.

Ten tijde van calamiteiten tijdens feesten en evenementen worden de externe muziekinstallaties afgeschakeld en zal het ontruimingssignaal overal hoorbaar en verstaanbaar zijn.

De gehele installatie voldoet aan de eisen zoals gesteld in de NEN2575:2004 en is EN54-16 en EN54-24 gecertificeerd.