Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Cambridge in Whirlpool kantoor

banner Cambridge in kantoor Whirlpool

Storend omgevingsgeluid in open ruimten

Tegenwoordig bevinden veel werkplekken zich in open ruimten, ook wel kantoortuinen genoemd. Die zijn op hun beurt vaak weer opgesplitst in kleine (zit)gedeelten. In deze ruimten ontstaat vaak een geluidsstroom, die van negatieve invloed kan zijn op de productiviteit, het stressniveau en de privacy van werknemers.

Whirlpool kiest voor geluidsmaskering van Cambridge

Het geluidsmaskering systeem van Cambridge is speciaal ontwikkeld voor werkplekken waar ook vertrouwelijke of privégesprekken worden gevoerd. Geluidsmaskering richt zich uitsluitend op de menselijke spraakfrequenties en verbetert de algehele akoestische omgeving. Een onopvallend achtergrondgeluid wordt toegevoegd aan de omgeving en dempt de omgevingsgeluiden. Hierdoor verbetert de spraakverstaanbaarheid en wordt de privacy van medewerkers en/of bezoekers gewaarborgd. Het resultaat: een comfortabele, productieve en plezierige werkomgeving. De actieve geluidsmaskering systemen omvatten ook omroep- en achtergrondmuziekmogelijkheden om organisaties tegemoet te komen bij het inrichten van één betaalbaar systeem. Whirlpool verhuisde onlangs naar een nieuw kantoor in Breda. De ruimte bestaat uit  vier open vleugels, waarin diverse afscheidingen zijn gecreëerd. Vanwege deze openheid is er in de nieuwe omgeving meer omgevingsgeluid. Om op de juiste wijze te anticiperen op de toename in omgevingsgeluid, heeft Whirlpool, op advies van MVIE, gekozen voor Cambridge geluidsmaskering. Voor dit project zijn Qt 300 controllers van Cambridge gebruikt, in combinatie met de passieve Qt emitters.

Fantastisch!

De geluidsmaskering en de service van MVIE bevalt Whirlpool zeer goed. André den Boer, managing director: “Ik had weleens gehoord van geluidsmaskering, maar we hadden er geen ervaring mee. Het effect is niet te omschrijven, maar ’t is echt fantastisch! Onze medewerkers ondervinden geen hinder van storend omgevingsgeluid, terwijl er door meerdere mensen continu wordt gebeld. De oplossing is bovendien eenvoudig aan te passen aan de bezetting. De techneuten van MVIE weten heel goed wat ze doen en hoe ze de installatie kunnen optimaliseren. Leuk om te zien dat sommige instellingen gewoon via een iPad gebeuren, terwijl wij ongestoord konden doorwerken. Laten we het erop houden dat MVIE geluidloos aanwezig was. Whirlpool heeft een positieve ervaring met geluidsmaskering en is een zeer tevreden gebruiker. Wij zijn graag een ambassadeur voor ander organisaties die behoefte hebben aan een stille werkomgeving.”

Combineer schoonheid en functionaliteit

Whirlpool, de grootste leverancier van huishoudelijk apparatuur, biedt collecties met een aantrekkelijk design en een mooie afwerking, in combinatie met ‘state of the art’ technologie. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat de apparaten hun klanten tijd besparen tijdens het uitvoeren van huishoudelijke taken. Zo blijft er meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen in het leven. Dat Whirlpool voortdurend de klant in gedachten heeft, uit zich ook in innovatie: het streven naar het maken van het perfecte, complete interieur en dingen uitvinden die nog niet eerder gedaan zijn.

Passie voor professioneel beeld en geluid

De installatie van een geluidsmaskering systeem is best specialistisch. Daarom koos Whirlpool voor de inzet van specialisten. Erik van den Berg tekende namens Tétris voor de bouwbegeleiding en schakelde MVIE Audiovisuele Techniek in voor de levering en implementatie van het geluidsmaskering systeem. MVIE is dé expert in verkoop, installatie en onderhoud van professionele audiovisuele oplossingen en is gevestigd in Leerdam. Het bedrijf verzorgt totaaloplossingen in muziek- en omroepinstallaties, beeldschermreclame, videoconferentiesystemen en presentatiesystemen. MVIE zorgt daarbij dat de apparatuur optimaal geïntegreerd in de gebouwen en volgt de trends en nieuwe ontwikkelingen op de voet. Zo bieden ze altijd een passende, actuele oplossing voor elk audiovisueel vraagstuk. MVIE werkt al jaren naar prima tevredenheid samen met audio leverancier Tau. De waardering is wederzijds, aldus Senta van der Vaart, managing director van Tau: “MVIE is al jarenlang een gewaardeerde klant van Tau. Het is een partij met veel eigen kennis en die goed weet wat en hoe ze hun diensten aanbieden. De samenwerking met MVIE verloopt in mijn beleving altijd vlot en goed.”

Elk project verdient een passende audio oplossing

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag met het selecteren van de juiste productmix. Ook begeleiden ze graag bij het ontwerp en de installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en kwaliteit van de geluidsmaskering van Cambridge en andere audioapparatuur uit het portfolio van Tau worden ervaren. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten van Cambridge en de andere merken uit zijn portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Ook op zoek naar een mooie audio oplossing? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door een van onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

 

MVIE over Tau:

“Prima tevreden over de samenwerking.”

logo MVIE