Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Stappenplan installeren van een ringleidinglus

ringleidinglus installeren

Het installeren van een ringleidinglus komt in bepaalde ruimten uiterst precies. En het aanleggen van een ringleidinglus is niet altijd eenvoudig. Waar moet je beginnen als je voor het eerst ringleiding gaat installeren? In de praktijk zien we dat het nog weleens verkeerd kan gaan met de installatie van een ringleiding. Bijvoorbeeld na installatie blijkt de ringleiding niet naar behoren te werken en of aan de gestelde eisen te voldoen. Een goede voorbereiding is daarom essentieel. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan! Maar waar moet je rekening mee houden en op letten met het succesvol installeren van een ringleidingsysteem? In ons stappenplan lees je er alles over.

Stappenplan: installeren van een ringleidinglus

Ringleidingkabel installeren en klaar? Het aanbrengen van een inductielus lijkt in de eerste plaats vrij simpel, maar in bepaalde ruimten luistert dit heel nauw. Door dit stappenplan nauwkeurig te volgen geven we je handvatten en tips voor het succesvol installeren van een ringleiding.

Wij hanteren de volgende 7 stappen:

  1. Onderzoek en informatie verzamelen
  2. Ontwerp van de ringleidinglus
  3. Keuze ringleidingkabel
  4. Keuze ringleidingversterker
  5. Proefmeting ringleiding
  6. Afregelen
  7. In bedrijfstellen

Aan de slag?

Bekijk hier het volledige Stappenplan ringleidinglus installeren

 

Technische trainingen

Bij Tau Audio Solutions bieden wij tevens diverse technische trainingen aan, waaronder over ringleiding. De trainingen kunnen zowel in-house als op locatie worden gegeven. In onze showroom is het, naast het volgen van de training, ook mogelijk om diverse producten live te ervaren. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Bel 050-549 90 90 of stuur een e-mail naar sales@tau.nl.

Advies of hulp nodig bij het aanleggen van ringleiding?

Schakel ons gerust in! Met meer dan 20 jaar ervaring is Tau Audio Solutions de specialist op het gebied van ringleidingsystemen. Leg je project aan ons voor, we denken graag met je mee. Naast het geven van advies en het leveren van hardware is, kunnen wij tevens een proefmeting van de ringleiding verzorgen. Voor het in kaart brengen van de omgevingsvariabelen kan een proefmeting wenselijk zijn. Bel ons voor meer informatie en advies over ringleiding op 050-549 90 90 of stuur een e-mail naar sales@tau.nl en wij kijken samen met je naar je project.