Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau exclusief distributeur Spottune

Tau exclusief distributeur Spottune

Installatiegemak en uniek design met Spottune!

Met trots mogen wij aankondigen dat Tau Audio Solutions exclusief distributeur voor het Deense merk Spottune is geworden. De producten van Spottune zijn per direct leverbaar!

Prachtige aanvulling op het portfolio

De producten van Spottune zijn een prachtige toevoeging op het portfolio van Tau Audio Solutions. Spottune betreft een draadloos luidsprekersysteem dat op de trackverlichtingssytemen (3-fasen lichtrail) wordt aangesloten. Hierdoor is installatie in slechts enkele minuten voor elkaar. Door het akoestische 3D ontwerp en het 360 graden omnidirectionele geluid en bieden daardoor een naadloze en brede dekking. Ontworpen om kamervullend geluid te garanderen met minder luidsprekers. Nog nooit was het zo makkelijk om een winkel, horecagelegenheid of kantoor te voorzien van een luidsprekersysteem.

Spottune Omni luidsprekers hebben een uniek akoestisch ontwerp met een strak design en uitstekend geluid. De onmidirectionele luidsprekers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten geschikt voor draadloze (Omni Track), draadgebonden (Omni Cord) en plafond inbouwtoepassingen (Recessed Kit). De Omni Cover past perfect om de Omni luidsprekers en voegt een extra tintje toe aan het bekroonde ontwerp.

De kracht van Spottune

Naast een award-winning design, installatiegemak, flexibiliteit en een brede dekking biedt Spottune nog een fantastisch voordeel: Spottune Cloud. Met Spottune Cloud kan het beheer van het Spottunesysteem volledig centraal geregeld worden voor een uniforme geluidservaring voor bezoekers. Niet alleen afspeellijsten zijn in te stellen, maar ook aankondigen en promoties zijn eenvoudig in te stellen.

Ontdek hier alle producten van Spottune

 

Demonstratie en advies

Niets zegt zoveel als eigen ervaringen. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om zelf Spottune te ervaren. Is er behoefte aan een demonstratie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)50 549 90 90. Ons team staat voor u klaar.