Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Vacature Commercieel medewerker binnendienst (32 – 40 uur)

 

Vind jij het leuk om in gesprek te gaan met nieuwe en vaste klanten en ze te adviseren over de perfecte audio oplossing voor hun projecten? Denk je graag mee met klanten en begeleid je ze verder van offerte fase tot aan levering? Zorg jij ervoor dat deze leveringen vervolgens ook netjes op tijd ons warehouse verlaten? Met als doel om iedereen te laten genieten van perfect geluid in welke toepassing dan ook. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij Tau Audio Solutions

Vanuit het prachtige Groningen helpt Tau Audio Solutions haar klanten in de Benelux bij het vinden van de juiste professionele audio- en communicatie oplossing voor hun project. Als specialistische groothandel leveren we niet alleen producten uit voorraad, we helpen desgewenst ook bij het advies, het ontwerp-traject en het in bedrijf stellen op locatie. Dit alles om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Om de service te bieden die gewenst is, staan we bij Tau Audio Solutions dagelijks in nauw contact met onze fabrikanten wereldwijd. Dit maakt het een hele gezellige en dynamische werkomgeving!

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een collega (eventueel junior) commercieel medewerker binnendienst. In deze functie begeleid je onze klanten van A tot Z bij hun vraagstukken op het gebied van audio. Met veel van onze klanten hebben wij een jarenlange samenwerking. Samen met hen maken wij de wereld een stukje mooier door hun audioprojecten op een perfecte manier in te vullen. Of dit nu een kerk betreft, een museum, kantoorpand, horeca of een school. Met ons brede productportfolio hebben wij altijd een oplossing die past.

Wat vragen wij?

  • Interesse in audio, IT- en communicatiesystemen.
  • Commercieel ingesteld.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden?

  • Een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s.
  • Een uitstekend marktconform salaris en pensioenregeling.
  • Lunch geregeld door het bedrijf.
  • Mogelijkheid voor trainingen en/of opleidingen.

Kennismaken?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en cv naar senta@tau.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Senta van der Vaart via 050-549 90 90. We vertellen je graag meer over de functie.

Deze vacature is gesloten. Er kan niet meer op gereageerd worden.