Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Horeca

Hoogwaardige horeca geluidsinstallatie voor sfeer en beleving

Aangename achtergrondmuziek in de lobby van een hotel, geluid bij een presentatie, gezellige muziek in een bar, los gaan op de muziek tijdens een feest? Met een geluidsinstallatie van Tau ben je verzekerd van goed betrouwbaar geluid. In de horeca gaat het veelal om beleving. Er is een hevige concurrentie op vlak van aankleding, kwaliteit en regelmatig ook prijs. Heerst er geen gezellige sfeer in een café ? Dan heeft het te maken met de beleving en blijven gasten weg. Tau is van mening dat een goede geluidsinstallatie enorm belangrijk is voor een goede beleving. Omdat de sfeer zo belangrijk is in de horeca verdient de geluidsinstallatie extra aandacht. Bij het uitvallen van het geluid in bijvoorbeeld een bar of disco is het stil en neemt de sfeer snel af. Tau helpt opdrachtgevers bij het ontwerpen van een bedrijfszeker geluidssysteem.

Toepassen van geluid in horeca

In een restaurant heeft achtergrondmuziek en belangrijke toegevoegde waarde. Het creëert sfeer in de betreffende ruimte. Het is belangrijk dat er een keuze gemaakt kan worden uit de muziek die afgespeeld wordt. Zo wil men op Valentijnsdag rustige romantische muziek afspelen, terwijl er tijdens een het diner van een bruiloft meer rumoer is en de gezellige muziek dus vaak ook meer aanwezig mag zijn. Via de geluidsinstallaties van Tau kies je zelf de muziekbron en het volume middels een gebruiksvriendelijke bediening. Ook in een lobby van een hotel werkt een prettige achtergrond muziek sfeer verhogend bij de binnenkomst van de gasten. Zo voelen ze zich direct welkom. Ook beschikt een hotel veelal over zalen voor feesten en partijen of zelfs een live band. Ideaal zijn in dat geval geluidsinstallaties waar een DJ of band over kan spelen, zodat de beste geluidskwaliteit ervaren wordt in de gehele zaal. Buiten kijf staat dat alles gebruiksvriendelijk bedient kan worden, zonder specialistische kennis. Een professionele geluidsinstallatie ondersteunt het succes van het horecabedrijf en beïnvloedt daarmee de bedrijfsresultaten in positieve zin.

Maatwerk oplossingen

Geen horecagelegenheid is hetzelfde. Daarom is elke audio oplossing uniek en afgestemd op de wensen passend bij iedere gastvrije omgeving. De oplossingen van Tau worden op maat gemaakt aan de hand van het desbetreffende project en het bijbehorende budget. In de maatwerkoplossingen kan de audio apparatuur afstemmen op het interieur. Tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld het koppelen van live optredens maken de systemen extra functioneel en compleet. Denk hierbij aan de volgende producten en mogelijkheden:

• Achtergrondmuziekinstallatie
• Geluidsinstallatie voor voorgrondmuziek
• Multifunctionele installatie voor DJ’s maar ook live optredens / band
• Mobiele geluidsinstallatie
• Opbouw-, inbouw-, zuil- of pendelluidsprekers
• Luidsprekers voor buitengebruik
• Draadloze microfoons voor bijvoorbeeld presentatie.
• Muzieksystemen
• Omroepinstallatie
• Ontruimingsinstallaties

Elke branche verdient een passend geluidssysteem

Tau Audio Solutions BV is al meer dan twintig jaar succesvol groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen. Tau beschikt over een enthousiast team ervaren audiospecialisten, dat graag meedenkt en samen op zoek gaat naar de juiste oplossing. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Tau is gespecialiseerd in het leveren en ontwerpen van:

• Ringleidingsystemen t.b.v. slechthorenden
• Omroepinstallaties, geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek en voorgrond
• Ontruimingsalarmsystemen, klasse A gesproken woord
• Microfoonsystemen en afspeelapparatuur
• 19” behuizingen en accessoires

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan nu contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.