Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Over ons

Tau Hoofdkantoor Groningen

Tau Audio Solutions

Tau Audio Solutions BV is sinds haar oprichting in 1997 een succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen. Tau levert diverse producten zoals:

  • Ringleidingsystemen t.b.v. slechthorenden;
  • Omroepinstallaties, geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek en voorgrond;
  • Ontruimingsalarmsystemen, klasse A gesproken woord;
  • Microfoonsystemen en afspeelapparatuur;
  • 19” behuizingen en accessoires.

Naast het leveren van producten geeft Tau ook advies en training. Onze trainingen worden veelal verzorgd in onze uitgebreide showroom op onze locatie in Groningen. Je bent van harte welkom om in deze ruimte zelf onze producten te ervaren en te testen.

Is er behoefte aan ondersteuning bij een specifiek project? Tau kan STI- en proefmetingen uitvoeren, de door ons geleverde centrale apparatuur in bedrijf stellen op de klantlocatie, en ook verzorgen wij het assembleren van bestelde producten in onze 19” racks.

Tau streeft ernaar de mooiste en nieuwste mogelijkheden op het gebied van audio voor de professionele markt in de Benelux beschikbaar te maken. Hiervoor werken we nauw samen met onze leveranciers en houden we de innovaties in de markt goed in de gaten. Door te luisteren naar onze partners en met ons uitgebreide portfolio kunnen we vrijwel ieder project voor de juiste prijs inrichten.

Dit resulteert in een bewezen partnerschap met uiteenlopende referenties voor Audio Visuele installateurs, erkende dealers en elektrotechnische installateurs.

Meer weten? Ons team staat klaar. Neem vrijblijvend contact op.