Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Over ons

Tau Hoofdkantoor Groningen

Tau Audio Solutions

Tau Audio Solutions BV is sinds haar oprichting in 1997 een succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen. Wij zijn gespecialiseerd in en leveren producten voor:

  • Ringleidingsystemen t.b.v. slechthorenden;
  • Omroepinstallaties, geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek en voorgrond;
  • Ontruimingsalarmsystemen, klasse A gesproken woord;
  • Klokken en scoreborden;
  • Les- en werktijdsignalering systemen;
  • Microfoonsystemen en afspeelapparatuur;
  • 19” behuizingen en accessoires.

Technische- en sales trainingen

Naast het leveren van producten geven wij ook advies en training. Onze trainingen worden veelal verzorgd in onze showroom op onze locatie in Groningen. Je bent van harte welkom om in deze ruimte zelf onze producten te ervaren en te testen.

Onze diensten

Is er behoefte aan ondersteuning bij een specifiek project? We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van STI- en proefmetingen, de door ons geleverde centrale apparatuur in bedrijf stellen op de klantlocatie, en verzorgen we het assembleren van bestelde producten in onze 19” racks.

Wij streven ernaar de mooiste en nieuwste mogelijkheden op het gebied van audio voor de professionele markt in de Benelux beschikbaar te maken. Hiervoor werken we nauw samen met onze leveranciers en houden we innovaties in de markt nauwlettend in de gaten. Door te luisteren naar onze partners en met ons uitgebreide portfolio weten we vrijwel ieder project voor de juiste prijs in te richten. Dit resulteert in een bewezen partnerschap met uiteenlopende referenties voor Audio Visuele installateurs, erkende dealers en elektrotechnische installateurs.

Meer weten? Ons team staat klaar. Neem vrijblijvend contact op.

Tau Audio Solutions bestaat 25 jaar. Lees meer over ons jubileum.