Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Proefmeting ringleiding

In openbare gelegenheden is het van belang dat er voorzieningen zijn getroffen voor mindervaliden, zoals slechthorenden. Ringleidingsystemen maken het mogelijk om via een gehoorapparaat te luisteren naar de spreker. Iedere situatie en locatie is anders en deze omgevingsvariabelen zijn van invloed op het magnetische veld dat gecreëerd wordt door het ringleidingsysteem. Doordat de omgevingsvariabelen zo’n grote invloed hebben op het ringleidingsysteem is het verstandig om van te voren een proefmeting uit te voeren.

Kom niet voor vervelende verrassingen te staan

Naar aanleiding van de meting wordt er gekeken of het magnetische veld voldoende dekking biedt. Dan wordt er bepaald welke ringleidingversterkers geschikt zijn voor het project. Daarnaast kan er in privacygevoelige situaties gewerkt worden met een low-spil systeem. Hiermee blijft het magnetische veld beperkt en is het gesprek niet buiten de ruimte op te vangen door gehoorapparaten. Indien het onbekend is wat de omgevingsvariabelen zijn en welke invloed dit heeft op een ringleidingsysteem, kan men later voor vervelende verrassingen komen te staan. Laat daarom eerst op professionele wijze een proefmeting uitvoeren!

Laat Tau een proefmeting uitvoeren

Tau Audio Solutions BV heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen van ringleidingsystemen. Onze technici kunnen op dit gebied dan ook met recht experts genoemd worden. Onze ringleidingspecialisten voeren deze meting graag uit voor ons vaste partnernetwerk. Ook bieden we de mogelijkheid om de proefmeting gezamenlijk uit te voeren op de klantlocatie. Eventueel is onze proefmeetkoffer ook te huur, zodat je zelf de meting kunt uitvoeren. Ben je als eindgebruiker op zoek naar een partij die een proefmeting kan uitvoeren? Dan brengt Tau je graag in contact met een van onze dealers. Vragen over de proefmeting? Tau beschikt over een service afdeling met een enthousiast team audiospecialisten, zij zijn je graag telefonisch van dienst. Voor deze en andere vragen zijn wij ook bereikbaar via het contactformulier. Tau’s telefonische ondersteuning is beschikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op +31 50 549 9090.