Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Retail

Beïnvloed koopgedrag met een professionele geluidsinstallatie

In de competitieve retail wereld is het van cruciaal belang om een allesomvattende beleving neer te zetten, die de boodschap van je merk goed weergeeft. Muziek zet de toon voor een uitnodigende sfeer en fantastische klantbeleving. Zonder achtergrondmuziek wordt een winkel als ongezellig en onbehaaglijk ervaren, of het nu gaat om een groot winkelcentrum of een op zichzelf staande winkel. Met de juiste audio kan een ontspannen of juist energieke sfeer bewerkstelligd worden. Daarnaast kun je met een professionele geluidsinstallatie (geautomatiseerde) gesproken informatieberichten, sales aanbiedingen of commercials overbrengen op je doelgroep. Ook kunnen hiermee oproepen gedaan worden voor het bijspringen van werknemers.
Maak van je retail omgeving een succes door te zorgen voor een prettige koopervaring. Klanten die zich op hun gemak voelen, verblijven langer in de winkel, besteden daardoor meer en komen sneller nog eens terug.

Maatwerk oplossingen voor retail omgevingen

De retail vraagt om maatwerk geluidsinstallaties. Daarom is elke audio oplossing uniek en afgestemd op de wensen passend bij de winkel. Door te kiezen voor de juiste sfeer in de winkel wordt het shopgedrag van klanten bepaald. Voor een totaal beleving kan de audio apparatuur afgestemd worden op het interieur. Tal van opties voor bijvoorbeeld achtergrondmuziek, geluid bij video, oplossingen voor slechthorenden en wachtverzachting bij kassa’s en paskamers maken de systemen extra functioneel en compleet. Ook zijn er bijvoorbeeld unieke mogelijkheden om etalageruiten te veranderen in speakers, middels speciale glasluidsprekers. Denk bij maatwerk aan de volgende producten en toepassingen:
• Achtergrondmuziek
• Omroepinstallaties
• Geluid voor beleving, mp3 modules met sensoren of andere triggers
• Internetradio
• Geluidsinstallaties voor retail ketens

Elke branche verdient een passend geluidssysteem

Tau Audio Solutions BV is al meer dan twintig jaar succesvol groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen. Tau beschikt over een enthousiast team ervaren audiospecialisten, die graag meedenken en samen op zoek gaan naar de juiste oplossing. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Tau is gespecialiseerd in het leveren en ontwerpen van:

• Ringleidingsystemen t.b.v. slechthorenden
• Omroepinstallaties, geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek en voorgrond
• Ontruimingsalarmsystemen, klasse A gesproken woord
• Microfoonsystemen en afspeelapparatuur
• 19” behuizingen en accessoires

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan nu contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.