Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Coolste versterkers ooit

Ashly introduceert CA & FA series banner

Ashly Audio brengt twee nieuwe series van geavanceerde versterkers uit, de CA en de FA-serie. Deze versterkers opereren zo koel en efficiënt, dat er helemaal geen heat sinks meer nodig zijn. Ashly werkt hard aan nieuwe technologieën en streeft ernaar hun nieuwe generatie producten nog beter, intuïtiever en robuuster te maken. Deze twee nieuwe series zijn hier prachtige voorbeelden van!

Ashly CA – verkrijgbaar in 500, 1000 en 1500 watt

Met de nieuwe CA-serie brengt Ashly geheel nieuwe, zeer efficiënte D-MAX  klasse-D eindversterkers naar de klant. De serie bestaat uit drie 2-kanaals versterkers en drie 4-kanaals modellen, verkrijgbaar in versies van 500 watt, 1000 watt en 1500 Watt per kanaal. De CA-serie is ook ontworpen voor een stabiele werking bij 2 Ohm en 70 volt. De CA serie is erg efficiënt en koel. Tijdens het ontwerp lag de focus op prestaties en echte kracht, zonder enige beperking of compromis. Zodoende zijn deze versterkers echte werkpaarden, zonder onnodige toeters en bellen; ontworpen om geweldig te klinken en betrouwbaar te werken.

Ashly FA – stil en convectie gekoeld

De Ashly FA-serie is perfect voor conferentieruimten of daar waar maar weinig ruimte is. Dankzij high density klasse D-technologie is er geringe warmteontwikkeling. Met deze efficiënte eindversterkers kan dus stil en koel gewerkt worden! De FA-serie bestaat uit twee 125 watts versterkers met een hoogte van 2,5HE: een 4-kanaals versterker en een 2-kanaals model. Er is ook een 4-kanaals 250 watts versterker beschikbaar met een hoogte van 1HE. Alle versterkers uit deze serie worden stil en actief gekoeld, middels convectiekoeling, en hebben een Energy Star-classificatie.

Bestel alvast

Ook een stille, efficiënte en koele versterker nodig? Tau kan hierin voorzien. De eerst batch versterkers, die eind oktober beschikbaar is, is reeds uitverkocht! Vanaf begin december is er weer een nieuwe batch beschikbaar. Advies gewenst bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

De introductie van de FA & CA serie en eerder dit jaar de mXa-1502 is nog maar het topje van de ijsberg! Ashly komt ook volgend jaar met een hele nieuwe reeks producten. Hou onze website dus goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.