Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ashly digiMIX mengpanelen en audioprocessoren

Ashly digiMIX mengpanelen

Ashly digiMIX-serie

De Ashly digiMIX is een serie van digitale mengpanelen/audio processoren. Hiermee kunnen geluidtracks mixen en bewerkt worden, maar ook geeft de apparatuur de mogelijkheid om instrumenten, stemmen en signalen van verschillende bronnen en zones te verenigen. De digiMIX mengpanelen beschikken over fysieke knoppen, meterbrug en een gemotoriseerde precision-recall Alps 100mm fader met een LCD scherm aan de voorzijde. Met het 7″ LCD touchscreen kan gemakkelijk door de menu´s genavigeerd worden. Dit zorgt voor een veelzijdige real-time mix beleving.

Gemak voor beginners, efficiëntie voor professionals

In normale modus is de digiMIX van Ashly uitermate geschikt voor audio professionals. Het mengpaneel beschikt echter ook over de intuïtieve, veilige en simpele EZ-mode, speciaal voor gebruikers zonder technische achtergrond. Deze EZ-modus is af te schermen middels een wachtwoord waardoor belangrijke instellingen niet gewijzigd kunnen worden. In deze modus is het gemakkelijk om het apparaat direct te gebruiken voor bijvoorbeeld meetings en presentaties in kantoren. Audio professionals kunnen de EZ-mode gebruiken voor meer gemak en efficiëntie. Bedien met de gratis bijgeleverde digiMIX app op de iPad het mengpaneel op afstand of op elke gewenste plek in de betreffende ruimte.

Uitbreiden met Dante en USB

De digiMIX heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van Dante of USB middels optionele uitbreidingskaarten. De Dante uitbreidingskaart voorziet in extra digitale ingangen en uitgangen, waardoor het mogelijk wordt om audio te verzenden en ontvangen over het Dante netwerk. De USB uitbreidingskaart maakt het mogelijk een multi-track opname van een optreden te maken, dit te bewerken op de PC en het weer af te spelen in 24-bit audio, via USB connectie.

Volledige controle in verschillende toepassingen

Ashly digiMIX geeft de totale controle over muziekbronnen en het uitgaande geluidssignaal. Hierdoor zijn deze mengpanelen zeer geschikt voor het mixen van live geluid in kleine performanceruimtes. Hierdoor leent de digiMIX zich bijvoorbeeld prima voor gebruik in onderstaande branches:

  • Kantoren
  • Gebedshuizen
  • Scholen
  • Studio´s

Specificaties van de Ashly digiMIX-serie

  digiMIX18 digiMIX24
  Ashly digiMIX18 Ashly digiMIX24
  Ahsly digiMIX18 back
Frequentiebereik 20 Hz – 20 kHz 20 Hz – 20 kHz
Aansluitingen 18 ingangen en 12 uitgangen 24 ingangen en 8 uitgangen
Kleur Zwart Zwart
Afmetingen (H x B x D) 486 mm x 144 mm x 356 mm 512 mm x 356 mm x 144 mm
Nettogewicht 7,7 kg 8,01 kg
Transportgewicht 9,5 kg 10,3 kg
Inclusief hardware Rack rails
Verpakt aantal 1 1

Exclusief Ashly distributeur

Tau Audio Solutions BV is al jaren exclusief Ashly distributeur in de Benelux. Als gespecialiseerd partner adviseert Tau graag bij het bepalen van de juiste oplossing bij een audio vraagstuk. Tau helpt graag bij het ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en geluidskwaliteit van Ashly worden ervaren.

Ashly

Ashly staat bekend om hun innovatieve, kwalitatief hoogwaardige signaalverwerkingsapparatuur, mixers en versterkers. De gebruikersvriendelijke producten bieden een prachtig geluid. Ashly’s producten worden onder andere gebruikt in kerken, rechtbanken, hotels of vergaderzalen.

Vragen over de producten van Ashly?

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle Ashly producten op voorraad, zodat levering doorgaans de eerste volgende werkdag kan plaatsvinden. Is er meer informatie gewenst over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of is er behoefte om een installatie laten uitvoeren door een dealers van Tau? Neem dan contact op via het contactformulier of 050 549 9090.