Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Demo mogelijkheden

Showroom

Tau beschikt over een uitgebreide showroom waarin verschillende producten van de diverse merken live te ervaren zijn. Enkele voorbeelden van onze demo mogelijkheden:

  • We beschikken over een luidspreker hoek. Een uitgebreide collectie luidsprekers van de merken Soundtube, Penton en Pan Acoustics zijn hier te beluisteren;
  • In de ruimte is het Sound Masking systeem van Cambridge in werking gesteld. Ervaar zelf hoe Sound Masking de speech privacy ten goede komt;
  • Verschillende type microfoons van Clockaudio en Audix zijn ten toon gesteld in de vitrinekasten. Voor elk project is een passende microfoon te vinden.

Partners zijn van harte welkom om zelf inspiratie en ervaring op te doen met de producten. Aanvullend kan Tau trainingen en workshops verzorgen, zowel voor sales medewerkers als de techneuten.

Heb je een klant die toch wat twijfelt over het juiste type luidspreker, of toch eerst de zachte ruis van het Sound Masking systeem zelf wil ervaren? Dan stellen wij onze showroom graag beschikbaar. Desgewenst met input van één van onze collega’s en een goed verzorgde lunch.

Contact

Voor het reserveren van de showroom kan er contact met ons opgenomen worden via info@tau.nl of 050 549 90 90.