Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Demo mogelijkheden

Showroom

Bij Tau Audio Solutions beschikken we over een uitgebreide showroom waarin verschillende producten van de diverse merken live te ervaren zijn. Enkele voorbeelden van onze demo mogelijkheden:

  • We beschikken over een luidspreker hoek. Een uitgebreide collectie luidsprekers van de merken Soundtube, Penton en Pan Acoustics zijn hier te beluisteren;
  • Verschillende type microfoons van Clockaudio zijn ten toon gesteld in de vitrinekasten. Voor elk project is een passende microfoon te vinden.

Partners van ons zijn van harte welkom om zelf inspiratie en ervaring op te doen met de producten. Aanvullend bieden wij de mogelijkheid om trainingen en workshops te verzorgen, zowel voor sales medewerkers als de techneuten.

Heb je een klant die toch wat twijfelt over het juiste type luidspreker, of toch eerst de zachte ruis van een Sound Masking systeem zelf wil ervaren? Dan stellen wij onze showroom graag beschikbaar. Desgewenst met input van één van onze collega’s en een goed verzorgde lunch.

Contact

Voor meer informatie en of het reserveren van de showroom kan er contact met ons opgenomen worden via info@tau.nl of bel 050 549 90 90.