Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ashly FA eindversterkers

Ashly FA banner

Ashly FA-serie

Ashly FA is een serie van klasse-D eindversterkers. De serie bestaat uit twee- en vierkanaals modellen en de versterkers leveren 125 of 250 watt per kanaal. Vanwege de stille actieve koeling doen de eindversterkers geruisloos hun werk en ze zijn dan ook inzetbaar in allerlei denkbare toepassingen, vooral daar waar de ruimte zeer beperkt is.

Super efficiënt

FA is efficiënt en energiezuinig, met een superstille actieve koeling; de eindversterkers zijn zelfs Energy Star-gecertificeerd. Deze compacte versterkers met hoge vermogens hebben zeer goede eigenschappen. Zo zitten er diverse DSP functionaliteiten ingebouwd, zoals een 80 Hertz high-pass filter. De achterkant is voorzien van parallelle/stereo-ingang en een USB-poort voor firmware-updates. Op de voorkant zitten niveauregelaars voor de ingang en een aan/uit schakelaar. Je kunt deze  uitschakelen voor beveiliging. Heldere LED lampjes geven aan of de status van de ingangniveaus Signal, Clip of Mute is.

Installatiegemak

Ashly FA werkt stil en koel en is daarom perfect voor vergaderruimten, maar ook daar waar weinig ruimte is voor grote audio apparaten. De eindversterkers zijn zowel in 70 als 100 volts installaties te gebruiken. Aansluiting wordt extra gemakkelijk gemaakt door de installatie-vriendelijke Phoenix-connectoren. De versterkers uit deze serie zijn 1HE hoog. De FA-250.4 is 19” breed, de FA-125.2 en FA-125.4 de helft daarvan. Hierdoor passen er van deze twee versterkers twee naast elkaar in een patchkast.

Specificaties van de Ashly FA-serie

FA-125.2 FA-125.4 FA-250.4
ashly FA-125.2 ashly FA-125.4 ashly FA-250.4
ashly FA-125.2 rear ashly FA-125.4 rear
Vermogensbelasting 125 W 125 W 250 W
Kanalen 2 4 4
Klasse D D D
Verpakt aantal 1 1 1

Exclusief Ashly distributeur

Tau Audio Solutions BV is al jaren exclusief Ashly distributeur in de Benelux. Als gekwalificeerde partner adviseert Tau zijn klanten graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook biedt Tau begeleiding bij ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en geluidskwaliteit van Ashly worden ervaren.

 Ashly Audio

Ashly staat bekend om hun innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en zeer betrouwbare audio apparatuur voor de professionele markt. De budget- en gebruikersvriendelijke producten bieden functionaliteit en prachtig geluid. Ashly’s producten worden onder andere gebruikt in auditoria, banken, bars, brandweerstations, collegezalen, concertzalen, gebedshuizen, hotels, outdoor festivals, rechtbanken, restaurants, retail, scholen, sportfaciliteiten, theaters, treinstations, winkelcentra en vergaderruimten.

Vragen over de producten van Ashly?

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van Ashly en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.