Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ashly brengt nieuwe totaaloplossing uit – mXa-1502 mengversterker

Nieuw - Ashly mXa-1502 banner

Tijdens ISE 2019 presenteerde Ashly vol trots hun nieuwe mXa-1502 mengversterker. De geavanceerde, compacte versterker is zeer energiezuinig, houdt het hoofd koel en is veel minder storingsgevoelig dan veel vergelijkbare versterkers. Budgetvriendelijk en uiterst betrouwbaar; een totaaloplossing zonder compromis, behalve waar het ruimtevereisten betreft. Goed nieuws: binnenkort is deze mengversterker ook in te zetten in projecten!

Ashly mXa-1502 binnenkort verkrijgbaar bij Tau

Behalve dat de versterker perfect is voor multi-zone muziekdistributie, kan de flexibele mXa-1502 ook worden gebruikt voor oproepen, geluidsmaskering en automatisch mixen voor een breed scala aan omgevingen. De zeer complete mengversterker heeft enorm veel functies en uitgebreide digitale signaalverwerking (DSP) op de vele in- en uitgangen, inclusief routing, matrixing, auto-mixen, ducking en versterker monitoring. Toch neemt deze compacte mengversterker in een patchkast maar één ruimte in! Dit maakt van de Ashly mXa-1502 een perfecte, professionele oplossing voor iedere audio installatie.

Nu alvast bestellen!

De mXa-1502 is vanaf begin september verkrijgbaar, maar nu alvast voor een aantrekkelijke introductieprijs te bestellen in onze webshop. Zo weet je zeker dat je de versterker ontvangt zo gauw deze beschikbaar is! Benieuwd naar deze fantastische totaaloplossing? Advies gewenst bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen en brengen je desgewenst in contact met een van onze dealers. Vraag ons ook naar de bedienpanelen en mogelijkheden voor besturing! Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.