Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ashly mXa mengversterkers

Ashly mXa banner

Ashly mXa-serie

Ashly mXa is een serie van mengversterkers. De geavanceerde, compacte versterkers zijn zeer energiezuinig, houden het hoofd koel en zijn veel minder storingsgevoelig dan veel vergelijkbare versterkers. Budgetvriendelijke, uiterst betrouwbare oplossingen zonder compromis, behalve waar het ruimtevereisten betreft!

Flexibel, betrouwbaar en zeer compleet

Sommige installaties hebben het allemaal nodig, maar hebben niet de ruimte of het budget voor een grote patchkast vol met audio apparatuur, zoals versterkers en DSP-processors. De mXa mengversterkers combineren robuuste Ashly eindversterkers met eersteklas microfoonvoorversterkers en microfoon-/lijn- en stereolijningangen. Het wordt ook geleverd met de geavanceerde Ashly AquaControl, een “platform-agnostische” geïntegreerde software die wordt bestuurd door elke willekeurige webbrowser. Alles in één rack-ruimte! Selecteer inputs, (auto)mix en process met volledige DSP inclusief EQ, ducking en compression/limiting, en route dan via lage impedantie of constante spanning versterking naar meerdere zones. Dit biedt totale controle over verscheidene zones met volledig verschillende toepassingen, zoals balkons, foyers, patio’s, wachtruimtes, recepties, kantoren en ook grote ruimtes die af en toe in kleinere ruimtes worden verdeeld. Of een ruimte nu een hoog vermogen vereist, over veel verschillende aangesloten apparaten beschikt, of dat men te maken heeft met een uitdagende akoestiek, de flexibele mXa mengversterkers kunnen het allemaal aan! Of het nu meerdere toepassingen in verschillende zones zijn of dagelijks gebruik, de versterkers tonen altijd betrouwbaarheid en geweldige prestaties.

Breed inzetbaar

Ashly mXa is uiterst geschikt voor op- en omroep, achtergrondmuziek en TV geluid in veelzijdige, multi-zone omgevingen met zeer uiteenlopende eisen. Hierdoor leent de serie zich prima voor gebruik in, onder andere, onderstaande toepassingen.

 • Auditoria
 • (Sport)bars
 • Evenementencentra
 • Gymzalen
 • Kleine clubs
 • Collegezalen
 • Gebedshuizen
 • Hotels
 • Kantines
 • Multifunctionele ruimtes
 • Restaurants
 • Retail
 • Scholen
 • Sportaccommodaties en -velden
 • Vergaderruimten

Specificaties van de Ashly mXa-serie

mXa-1502
Ashly mXa-1502
Ashly mXa-1502 rear
Frequentiebereik 20 Hz – 20 kHz
Stroomvereisten 70 – 270VAC (SMPS met actieve PFC)
Fantoomvoeding (aan/uit)
Klasse D
Low-Z Ja
Aansluitingen 8 gebalanceerde microfoon-/lijningangen
4 stereo lijningangen
4 uitgangen
Kleur Zwart
Afmetingen (H x B x D) 45 mm x 483 mm x 369 mm
Nettogewicht 5,4 kg
Verpakt aantal 1

Exclusief Ashly distributeur

Tau Audio Solutions BV is al jaren exclusief Ashly distributeur in de Benelux. Als gekwalificeerde partner adviseert Tau zijn klanten graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook biedt Tau begeleiding bij ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. Ervaar de mogelijkheden en geluidskwaliteit van Ashly´s producten in de showroom van Tau.

Ashly Audio

Ashly staat bekend om hun innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare professionele audio apparatuur. De gebruikers- en budgetvriendelijke producten bieden functionaliteit en prachtig geluid. Ashly’s producten worden onder andere gebruikt in banken, bars, collegezalen, concertzalen, gebedshuizen, hotels, kerken, outdoor festivals, rechtbanken, restaurants, retail, scholen, sportfaciliteiten, treinstations, winkelcentra en vergaderruimten.

Vragen over de producten van Ashly?

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van Ashly en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

Binnenkort is deze versterker bij Tau te koop, maar nu al te bestellen! Reserveer de Ashly mXa-1502 alvast via ons offerteformulier.