Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Assembleren

Een mooie, nieuwe geluidsinstallatie met een wirwar aan kabels waardoor je achteraf door de bomen het bos niet meer ziet? Dat kan beter! Voorkom verwarring en laat alle audio apparatuur netjes installeren in een 19” patchkast.

Opgeruimd staat netjes

De assemblage van producten in een 19” patchkast is precisiewerk. Worden de kabels aan de achterkant van een geluidsinstallatie een grote janboel, dan is het achteraf vaak lang zoeken naar de juiste aansluitingen tussen alle kabels. Stel dat elke keer bij onderhoud of wijzigingen aan het systeem weer uitgezocht moet worden welke kabel ook al weer naar welk apparaat leidt. Zonde van de tijd! Tau Audio Solutions BV biedt de mogelijkheid om alle apparatuur te laten assembleren in één van onze 19″ vrijstaande of wandpatchkasten. De patchkast wordt netjes ingericht met de bij Tau bestelde apparatuur. Eventuele overige apparaten, voor bijvoorbeeld video, kunnen in overleg opgestuurd worden of op locatie toegevoegd worden. Vervolgens wordt de installatie mooi afgewerkt door middel van de 19” patchkast accessoires uit het productportfolio van Tau. Zo worden bijvoorbeeld lege plekken netjes afgedekt door geventileerde en blindpanelen en krijgt niet-19” compatible apparatuur een plekje met behulp van panelen of op een vaste of schuifbare plank. Indien gewenst kan Tau voor extra sloten zorgen, zodat er geen ongeautoriseerde toegang mogelijk is tot de inhoud van de kast.  De accessoires hebben dezelfde matzwarte kleur als de patchkasten; zo levert Tau een veilig en netjes opgeruimd geheel.

Bespaar tijd – laat Tau de assemblage uitvoeren

Te weinig tijd om zelf een nette assemblage te verzorgen voor een project? Geen nood, Tau neemt je graag het werk uit de handen. Maak het jezelf gemakkelijk en vraag nu een assemblage aan bij Tau. au heeft diverse formaten patchkasten en de accessoires standaard op voorraad. Graag nóg gemakkelijker toegang tot de bekabeling in een wandkast? Tau levert ook verscheidene double section patchkasten van T-racks. Deze dubbel scharnierende kasten zijn ook aan de achterzijde te openen, zodat men eenvoudig bij de bekabeling aan de achterzijde van de apparatuur kan komen. Ben je als eindgebruiker op zoek naar een volledig geassembleerde patchkast? Tau beschikt over een service afdeling met een enthousiast team audiospecialisten, zij zijn je graag telefonisch van dienst. Voor alle (aan)vragen zijn wij ook bereikbaar via het contactformulier. Tau is telefonische bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op +31 50 549 9090.