Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Automatische berichtgeving in winkels en winkelcentra

Tau banner meldingssyteem

 

We merken het allemaal, de impact van het Coronacrisis op ons dagelijks leven. Het is belangrijk om minimaal 1,5 meter van elkaar afstand te houden. Ondanks dat ieder van goede wil is zich hier aan te houden blijkt wel duidelijk hoe moeilijk dit vaak kan zijn. Men vergeet het gemakkelijk weer en moet er vriendelijk aan herinnert worden door winkelmedewerkers of de bewakers, die nu bij veel winkels en winkelcentra toezicht houden.

Bij kassa’s wordt door middel van bestickering op de vloer de 1,5 meter regel aangegeven. Echter, een volledige winkel laat staan winkelcentra bestickeren is niet realistisch of haalbaar en wordt enkel onduidelijk. Het afspelen van een gesproken melding kan hier uitkomst bieden. Tau Audio Solutions biedt hier een ideale oplossing voor: Loetronic U2 Player.

Op maat gemaakt

Winkels en winkelcentra beschikken vaak al over een bestaande geluidsinstallatie waar rustige achtergrondmuziek op afgespeeld wordt. Met een eenvoudig uitbreiding kan de geluidsinstallatie zodanig aangepast worden er, bijvoorbeeld elke 5 minuten, een melding afgespeeld wordt waarin bezoekers nogmaals vriendelijk wordt verzocht om afstand te houden. De uitbreiding bestaat uit een MP3-speler met een schakelaar. Een priority box zorgt er voor dat de achtergrondmuziek wordt onderbroken en weer verder gaat zodra de melding is afgelopen.

In supermarkten of bouwmarkten kan de melding bijvoorbeeld elke 5 minuten afgespeeld worden. Gezien de tijd dat een bezoeker in de winkel is relatief kort is. In winkelcentra of een woonboulevard, waar men vaak langer in de winkel is, kan de melding bijvoorbeeld elke 10 minuten afgespeeld worden. Uiteraard is de afspeel frequentie van de melding geheel naar wens in te stellen.

Is er helemaal geen geluidsinstallatie aanwezig?

Ook in situaties wanneer er geen geluidsinstallatie aanwezig is, kan Tau Audio Solutions helpen een passende oplossing te bieden. Eventueel van tijdelijke aard, naar gelang de situatie.

Loetronic U2 Player:

  • Eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik
  • Programmering en melding volledig naar wens in te richten
  • Compleet systeem tegen een betaalbare prijs
  • Toepasbaar in o.a. winkels, musea, winkelcentra, woonboulevards, supermarkten, bouwmarkten etc.
MP-301 MP3speler setje

De Loetronic U2 Player wordt vaak in combinatie gebruikt met de Loetronic Audio Prio prioritering box.

Meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op met onze experts van Tau Audio Solutions, bel +31(0)50-549 9090 of mail naar info@tau.nl.