Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Kom naar de eindejaarsbijeenkomst van Tau

uitnodiging eindejaarsbijeenkomst banner

 

Eindejaarsbijeenkomst 2018

Na een geweldige nazomer is het nu toch echt duidelijk herfst geworden. Voor we het weten verschijnt Sinterklaas weer in het land, tuigen we vervolgens de kerstboom op en gaan we richting het nieuwe jaar. Tau voegt hier graag nog een gezellige gelegenheid aan toe om naar uit te kijken. We nodigen je van harte uit voor onze eindejaarsbijeenkomst op donderdagmiddag 13 december 2018.

Programma en locatie

Onze partner Bosch Security and Safety Systems stelt hun demoruimte in Eindhoven tot onze beschikking. Om te beginnen verwelkomen we je daar graag met een uitgebreide lunch. Daarna volgt een informatieve sessie, georganiseerd door Tau. Vervolgens biedt Bosch een exclusieve tour door hun faciliteiten. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden om de ‘dode’ (anechoïsche) kamer en het reliability lab van Bosch te ervaren. Ook wordt er een live demonstratie verzorgt van diverse unieke luidsprekersystemen.

Geef je nu op

Samen met Bosch gaan we er een gezellige en interessante middag van maken. Hier willen we jou natuurlijk van harte bij uitnodigen. Met onderstaande gegevens kun je je gratis opgeven voor de eindejaarsbijeenkomst. Laat bij de opgave s.v.p. weten of er rekening gehouden dient te worden met een dieet of allergie. We zien je aanmelding graag tegemoet!

  • Datum: 13 december 2018.
  • Tijdstip: 12:30 – 17:00 uur.
  • Locatie: demoruimte Bosch, Torenallee 49, Eindhoven.
  • Opgave via: info@tau.nl.

Kom in contact

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Vragen? Het enthousiaste team van Tau staat voor je klaar. Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.