Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ultiem genieten met de nieuwe T-audio MP-101 media player

t-audio brengt internetradio uit banner

Binnenkort verkrijgbaar: de T-audio MP-101 media player! T-audio breidt het portfolio uit. Ditmaal met de T-audio MP-101 Mediaplayer. Met de T-audio MP-101 zijn alle traditionele FM en DAB/DAB+ radiozenders te ontvangen. Ontdek daarnaast oneindig veel online radiostations van over de hele wereld, in uitmuntende kwaliteit. Behalve als radiotuner, kan de MP-101 ook gebruikt worden als mediaspeler om eenvoudig muziekbestanden af te spelen van een USB-stick, harde schijf of computernetwerk. Ook is de radio voorzien van Bluetooth en een Aux ingang voor externe muziekbronnen, zoals MP3-spelers. Zo biedt deze ultieme audiostreamer ieder project precies de gewenste muziekbron in één apparaat.

Ongecompliceerde en zeer volledige muziekbron

De T-audio MP-101 is zeer eenvoudig in gebruik. Met de knoppen op de voorkant kunnen alle functies eenvoudig bediend worden en het menu kan weergegeven worden in maar liefst dertien verschillende talen. Het grote scherm met overzichtelijke informatieweergave maakt dat het navigeren intuïtief verloopt. Op dit duidelijk verlichte tekstdisplay kan men tijdens het afspelen allerlei informatie in het scherm zien, onder andere over het radiostation of muziekbestand. In stand-by toont het scherm de tijd en datum en eventuele actieve alarmtijden. De klokfunctie beschikt ook over een slaap-/sluimerstand: tijdens het afspelen gaat de radio in stand-by na de ingestelde tijd. Andersom kan de radio ook op een vastgestelde tijd ingeschakeld worden vanuit stand-by, compleet met snooze-functie. De MP-101 heeft nog een ander voordeel, namelijk dat deze in maar liefst dertien verschillende talen ingesteld kan worden. Vanwege de fantastische kwaliteit en toegevoegde opties is de MP-101 van T-audio de perfecte oplossing voor iedere toepassing en in elke branche inzetbaar.

Installeer de T-audio MP-101 nu in jouw project!

De internetradio is gemakkelijk te installeren in een nieuw of bestaand geluidssysteem met een versterker en luidsprekers naar wens. Advies gewenst bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.