Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Gratis toegang tot ISE 2019

uitnodiging ISE 2019 banner

The home of systems integration

Van 5 tot en met 8 februari 2019 vindt de jaarlijkse en welbekende Integrated Systems Europe plaats in de RAI, te Amsterdam. Deze AV-vakbeurs verwacht in 2019 maar liefst 80.000 bezoekers te ontvangen en er zijn 1.300 stands te bewonderen. Ook vinden er speciale evenementen plaats, zoals conferenties, spectaculaire shows, interessante toespraken, netwerkrecepties, en educatieve programma’s. Geen wonder dat de ISE zich ’s werelds grootste beurs op het gebied van audiovisuele systemen noemt.

Bezoek Tau op ISE 2019

Ook in 2019 is Tau weer van de partij, met onze mooie stand, wederom te vinden in hal 3. Op onze stand zijn de fabrikanten Ashly, Audix, Baldwin Boxall, Contacta, Cotina en SoundTube aanwezig. Niet alleen kun je in onze stand kennismaken met hun prachtige audio oplossingen, ook zullen er nieuwe producten gelanceerd worden. Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid om met onze audiospecialisten in gesprek te gaan, onder het genot van een kop koffie of een hapje en een drankje.

Tau stand ISE2018

Registreer je nu gratis

Samen gaan we er weer vier gezellige en vooral interessante dagen van maken. Hier willen we jou natuurlijk van harte bij uitnodigen. Met onderstaande gegevens kun je je gratis registreren als bezoeker van ISE 2019.

  • Datum: 5 t/m 8 februari 2019.
  • Registreren: via iseurope.org.
  • Code voor gratis entree: 706143.
  • Stand Tau: 3-C104, hal 3.

Boek een rondleiding

Ook benieuwd naar onze andere merken? Bosch, Cambridge, Clockaudio, Niveo, Pan Acoustics en Tendzone zijn ook op ISE 2019 te vinden. We zorgen graag voor een complete Tau-ervaring. Boek daarom nu een rondleiding met een van onze audiospecialisten. We nemen je mee over de beurs, bij onze fabrikanten langs, en brengen je op de hoogte van de nieuwe, interessante ontwikkelingen in de audiowereld. Liever zelf op pad? Tau kan je van een plattegrond voorzien, waardoor ook zonder begeleiding van onze specialist alles te bekijken is wat de fabrikanten van Tau op ISE 2019 te bieden hebben. Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Vragen? Het enthousiaste team van Tau staat voor je klaar. Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.