Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Gratis toegang tot ISE 2020

uitnodiging ISE 2020 banner

Van 11 tot en met 14 februari 2020 vindt de jaarlijkse en welbekende Integrated Systems Europe plaats. Vorig jaar trok ISE maar liefst 81.268 bezoekers aan, komend jaar verwacht de AV-vakbeurs meer bezoekers te ontvangen dan ooit tevoren! Er zijn meer dan 1.300 stands te bewonderen in de 15 hallen van de Amsterdam RAI. Ook vinden er speciale evenementen plaats, zoals conferenties, spectaculaire shows, interessante toespraken, netwerkrecepties, en educatieve programma’s. Geen wonder dat de ISE zich ’s werelds grootste beurs op het gebied van audiovisuele systemen noemt.

Bezoek Tau op ISE 2020

Ook in 2020 is Tau weer van de partij, met onze uiterst herkenbare stand, wederom te vinden in hal 3. Op onze stand zijn de fabrikanten Ashly, Baldwin Boxall, Contacta, Cotina en SoundTube wederom aanwezig. Ook OHM en T-racks zullen dit jaar op de stand te vinden zijn. Niet alleen kun je in onze stand kennismaken met hun prachtige audio oplossingen, ook zullen er nieuwe producten gelanceerd worden. Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid om met onze audiospecialisten in gesprek te gaan, onder het genot van een kop koffie of een hapje en een drankje.

Tau stand ISE2018

Nog eenmaal op Nederlandse bodem

Dit jaar wordt ISE voor het laatst in Amsterdam gehouden, want in 2021 verhuist de beurs naar Gran Via; onderdeel van het enorme Fira de Barcelona beurzencomplex. Grijp dus nu nog je kans om deze megabeurs te bezoeken zonder daar een lange reis voor af te moeten leggen! Samen gaan we er in vier interessante en gezellige dagen een geweldige show van maken. Wederom verwachten we een aantal nieuwe producten te kunnen showen. En we zijn natuurlijk verheugd om je ook bekender te kunnen maken met de producten van OHM UK. Hier willen we jou natuurlijk van harte bij uitnodigen en daarom is het mogelijk om gratis toegangskaarten via Tau aan te vragen. Met onderstaande gegevens kun je je gratis registreren als bezoeker van ISE 2020.

  • Datum: 11 t/m 14 februari 2020
  • Registreren: via iseurope.org
  • Code voor gratis registratie: 706143
  • Stand Tau: 3-C100, hal 3

Blijf op de hoogte

Meer informatie over wat er verwacht kan worden volgt. Het is dan ook weer mogelijk om afspraken met onze audiospecialisten in te plannen. Stay tuned!