Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Highlights ISE 2020

 

De laatste editie van Integrated Systems Europe (ISE) in Amsterdam ging dinsdag 11 februari van start. ISE is ’s werelds grootste beurs op het gebied van Audiovisuele middelen! Voor de laatste keer op Nederlandse bodem, volgend jaar verhuist ISE naar de Fira de Barcelona. Tau en onze co-exposanten Ashly, SoundTube, Cotina, Contacta, Ohm en Baldwin Boxall lieten allen hun nieuwste productontwikkelingen zien en vertelden graag meer over de mogelijkheden van de oplossingen.

 

Ashly

Ashly AW onwall speakers

Ashly breidt haar productlijn uit om integrators meer flexibele, schaalbare en creatieve professionele audio-oplossingen te bieden. Tijdens ISE presenteerde Ashly haar nieuwe lijn speakers en versterkers: AW Series On-Wall Speakers, IS Series Dual-Impendance Column Speakers en SP Subwoofer.

Bekijk hier het interview met Ashly tijdens ISE 2020

 

SoundTube

Soundtube

SoundTube presenteerde op ISE diverse producten waaronder haar Dante luidsprekers, Focus luidspreker en SolidDrive speakers.

Bekijk hier het interview met SoundTube tijdens ISE 2020

 

Baldwin Boxall

Tau ISE baldwin ontruimingssysteem

Baldwin Boxall presenteerde haar ontruimingssysteem uit de serie Vigil Eclipse5. Een compact ontruimingssysteem gebaseerd op de nieuwe Vigil 3 technologie. Een modulair systeem tot op 16 zones per Eclipse 5 en met de mogelijkheid tot toepassing van een touchscreen omroeppaneel.

 

Contacta

 

Contacta ringleidingssyteem V34a Pro

Contacta presenteerde haar nieuwste ringleidingsysteem de V34a uit de V-Serie lijn. Diverse ringleiding versterkers uit de V-Pro serie zijn met enkele weken beschikbaar. Uiteraard informeren wij u zodra deze beschikbaar zijn. Ook de RF-, IR systemen en de speech transfer systemen van Contacta trokken weer veel bekijks.

Bekijk hier het interview met Contacta tijdens de ISE 2020

 

Ohm

Ohm speakers ISE2020

Ohm is sinds kort een nieuw merk dat wij verkopen. Op de ISE presenteerde Ohm haar serie opbouwluidsprekers welke onder meer toepasbaar zijn in restaurants. Ohm presenteerde onder andere haar Bootique speakers, de BRT-8 en BRT-26 en de spectaculaire actieve subwoofer BRS-12a3 module.

 

T-audio

T-audio Internettuner mp-1010

Tijdens de ISE presenteerde T-audio de T-audio MP-101 internettuner. Met de T-audio MP-101 zijn alle traditionele FM en DAB/DAB+ radiozenders te ontvangen. Ontdek daarnaast oneindig veel online radiostations van over de hele wereld, in uitmuntende kwaliteit. Media player met USB, LAN, WiFi, Bluetooth and RS232. Standaard inclusief remote app. Deze prachtige en veelzijdige 19inch internettuner is ruim uit voorraad leverbaar en standaard scherp geprijsd!

 

 

T-audio Tour guide systeem

Tour Guide Systems

Naast de T-audio internettuner trok ook de LX-Tour Guide systemen uit de LX-serie van T-audio de aandacht. Het assortiment bestaat onder andere uit transmitters en elegante headset microfoons en hearingloops. Het perfecte systeem voor musea, bedrijfshallen, historische bezienswaardigheden, toeristische attracties en training.

Kijk voor meer informatie over T-audio > www.t-audio.eu

 

T-racks

T-racks 19inch ISE2020
T-racks showde tijdens ISE een van haar 19inch vrijstaande rack. Het assortiment van T-racks is veel breder; er zijn ook wandkasten, dubbel scharnierende kasten en diverse 19inch accessoires welke T-racks in haar assortiment heeft.

Kijk voor meer informatie over T-racks > www.tracks.eu

 

Meer informatie over de producten die onze co-exposanten hebben getoond volgen binnenkort. De beschikbaarheid van de nieuw te releasen producten wordt dan bekend gemaakt.