Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Intercomsystemen op maat gemaakt

 

Tau intercomsysteem contactaIntercomsystemen zorgen er voor om duidelijke communicatie te bieden waar normale spraak wordt belemmerd door glas, een beveiligingsscherm of andere barrières: bijvoorbeeld bij banken, benzinestations, gemeenten, vliegvelden, sportgelegenheden of openbaar vervoer.

Toenemende vraag naar intercomsystemen

Momenteel zien we dat veel winkels schermen plaatsen tussen bezoekers en medewerkers. Dat is in deze tijd met het Coronavirus een goede extra maatregel om medewerkers te kunnen beschermen. Deze (plexi)glazenschermen hebben echter een nadeel; het beperkt de spraakverstaanbaarheid. Met een intercomsysteem blijft goede communicatie mogelijk. In het voorbeeld hierboven betreft het intercomsysteem STS-K062 van Contacta.

Op maat gemaakt

Naast de standaard sets hebben wij ook op maat gemaakte intercomsystemen. Complete systemen op maat gemaakt. Deze systemen bestaan uit losse componenten en is naar gelang de situatie aan te passen. Wij helpen u graag verder met passende oplossingen. Informeer bij onze experts naar de mogelijkheden. Bel 050-549 9090 of mail info@tau.nl.

 

> Vergelijk hier de verschillende intercomsystemen

> Bekijk hier ons ruime assortiment intercomsystemen