Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

IPD-TSB2.0 Dante-Enabled Soundbar nu verkrijgbaar!

SoundTube IPD-TSB2.0

Nieuw van SoundTube, IPD-TSB2.0 soundbar

Soundtube introduceert een interessante uitbreiding op hun IPD luidspreker portfolio. Het betreft de elegante IPD-TSB2.0 Soundbar. Deze Dante-enabled soundbar is een zeer waardevolle toevoeging in bijvoorbeeld vergaderzalen of klaslokalen. Steeds vaker worden Dante systemen toegepast in dit soort situaties, alleen ontbreekt het nog aan een passende luidspreker. Dit issue behoort met de IPD-TSB2.0 tot het verleden! Het complete systeem kan op deze manier gecontroleerd en aangestuurd worden via IP.

Looks & sound

Zeker in de toepassingen waar we het over hebben wil het oog uiteraard ook wat. Een soundbar hangt in het zicht en veelal is een vergaderzaal de plek waar ontmoetingen plaatsvinden met klanten. Deze ruimten zijn het visitekaartje van de organisatie en deze moet er simpelweg professioneel en elegant uit zien. De IPD-TSB2.0 is vervaardigd van hoogwaardig aluminium met een fijne metalen gril. Het design geeft het geheel een strakke uitstraling. Dankzij de licht gebogen vorm van de luidspreker sluit deze bovendien perfect aan op tv schermen van 55” en groter. De soundbar is slechts 2,5 cm dik op het punt waar deze aansluit op de tv.

De installatie van de IPD-TSB2.0 soundbar is zeer eenvoudig. De IPD-TSB2.0 wordt PoE gevoed, hierdoor is het voldoende om enkel een CAT-kabel aan te sluiten.

IP-Dante toepassingen

De IPD-TSB2.0 is specifiek ontworpen voor IP-adresseerbare audio netwerken en gebruik op Dante audio platforms. Dit betekent dat deze luidspreker via Dante kan communiceren met andere Dante audio apparaten via Ethernet. Omdat de luidspreker geïnstalleerd en aangestuurd wordt via Dante Controller Software, is de luidspreker zeer eenvoudig af te regelen op het gebied van EQ, delay en input/output gain. De SoundTube IPD-TSB2.0 is een ideale toevoeging in veel vergaderzalen waar de audio- videosystemen steeds vaker van A tot Z via Dante werken.

Meer informatie?

De SoundTube IPD-TSB2.0 is per direct bij ons uit voorraad verkrijgbaar! Neem voor informatie en prijzen contact op met onze audio specialisten via 050-5499090 of stuur een e-mail naar sales@tau.nl.

 

Bekijk hier de specificaties van de IPD-TSB2.0 soundbar

 

Wil je ook op de hoogte blijven van product releases en ander interessant nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief