Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Luidsprekers in een prachtig kleurenpalet

 

Luidsprekers in een luxe kantoor, een prachtige architectonische ontvangstruimte of een klassiek auditoria. Voorbeelden van ruimten waar je niet zomaar de eerste de beste luidspreker ophangt. Specifiek voor deze ruimten kies je, naast de toepassing en karakteristiek van de luidspreker, juist voor stijlvolle luidsprekers die perfect passen bij het interieur en ruimte, zowel qua geluid als design en kleur. De luidsprekers zijn echte eyecatchers. Vaak is het in een winkel, restaurant of bar wenselijk om een luidspreker te kiezen die goed past bij het design van het interieur.

Luidsprekers met eigen design, perfect passend bij het interieur

Pan Acoustics RAL-kleuren

Bekend is dat de luidsprekers van Pan Acoustics in elk gewenste RAL-kleur te leveren zijn. Een luidspreker in een bijpassende kleur en in combinatie met het prachtige design van Pan Acoustics luidsprekers, maakt dat deze kwalitatief hoogwaardige luidsprekers een perfecte oplossing zijn voor in bijvoorbeeld auditoria, scholen, gebedshuizen, musea en theaters. En daar eindigt het niet! De toepassingsmogelijkheden met luidsprekers van Pan Acoustics zijn zeer divers. Niet alleen de luidsprekers van Pan Acoustics zijn in elke gewenste kleur bij ons verkrijgbaar.

Maatwerkoplossingen voor luidsprekers

Focus dome luidspreker in-RAL-kleur

Op verzoek kunnen wij bijna al onze luidsprekers binnen ons assortiment – tegen meerprijs – in elk gewenste RAL-kleur leveren. Bij Tau Audio Solutions bieden wij hiervoor diverse maatwerkoplossingen aan onze klanten. Voorbeeld van een maatwerkoplossing welke we recent voor een klant hebben uitgevoerd is met de FP6030 Focus luidspreker van SoundTube. Standaard wordt deze Focus luidspreker met een doorzichtige dome geleverd. De FP6030 is in de basis een luidspreker met een neutraal design. Soms kan het gewenst dat de luidspreker nog meer weg valt tegen de achtergrond, of dat deze er juist meer moet uit springen door het toepassen van (een opvallende) kleur.

Uniek design met de WORK PRO SN-serie luidsprekers

Luidsprekers SN-serie

Een echte eyecatcher is de SN-serie van WORK PRO met zijn elegant en stijlvolle design. De mogelijkheden met deze luidspreker zijn eindeloos. Niet alleen een andere kleur is mogelijk, ook de topcover van deze luidsprekers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar; bijvoorbeeld Dark Wood of de optie Bright Bronze. De luidspreker is op deze manier een prachtige, decoratieve aanvulling. Voor menig architect een zeer interessante toevoeging waarbij zowel aan functionele als decoratieve voorwaarden van de ruimte wordt voldaan.

Voor elk budget een luidspreker

Op zoek naar een goede luidspreker die perfect past in het design van het interieur? Alleen is er een beperkt budget? Denk dan eens aan luidsprekers van WORK PRO; bijvoorbeeld de WORK PRO NEO serie luidsprekers en de WORK PRO CS 323 T. Deze luidsprekers kunnen door ons in elk gewenste RAL-kleur geleverd worden. Bij afname van grote hoeveelheden in één keer zijn de luidsprekers direct vanuit de fabriek leverbaar in elke RAL-kleur. De NEO serie van WORK PRO kenmerkt zich als een zeer mooie (zowel design als geluid) luidspreker tegen een aantrekkelijke prijs. De WORK PRO NEO serie en de WORK PRO CS 323 T luidsprekers zijn een tweetal voorbeelden van onze betaalbare oplossingen met luidsprekers die in elk gewenste kleur leverbaar zijn en hierdoor perfect passen bij het design van de ruimte.

Ook voor jouw project?

Kan dit een waardevolle toevoeging zijn voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij bieden het over spuiten van luidsprekers aan tegen een minimale meerprijs, niet alleen interessant bij afname van grote hoeveelheden. Kies hiervoor om de ‘finishing Touch’ te geven aan jouw project! Naast de eerder genoemde voorbeelden kun je bij ons ook terecht voor diverse maatwerkoplossingen. Samen met jou maken wij de oplossing op maat.

Meer informatie

Meer weten over onze maatoplossingen? Neem contact met ons op via +31(0)50 – 549 90 90 of het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee over de best passende oplossing voor jouw project.