Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Even voorstellen: TIM van Clockaudio

Nieuwe TIM van Clockaudio banner

Tau stelt je graag voor aan TIM van Clockaudio. De TIM-1000 serie, Tracking Intelligent Microphones, is vanaf juni 2019 beschikbaar bij Tau en biedt twee varianten. De TIM-1000-CM is geschikt voor installatie in het plafond en de TIM-1000-PM kan aan een statief of verlengstuk bevestigd worden. De microfoons zijn zo ontworpen dat deze, zonder voorprogrammeren, direct geïnstalleerd kunnen worden in allerlei toepassingen. Dit maakt het gebruik en de installatie van TIM zeer eenvoudig.

Dante, AES67 output en meer

Beide versies van TIM zijn uitgerust met een Dante en AES67 output. Daarnaast zijn ze voorzien van APT (Adaptive Proximity Technology) zodat de microfoon altijd gericht is op de spreker en achtergrond geluiden onderdrukt worden. Middels LED verlichting op de microfoon is te zien of deze aan staat of niet. De microfoon wordt gevoed middels Power over Ethernet (PoE).

Meer weten over TIM?

Interesse in deze slimme oplossing van Clockaudio? Tau adviseert je graag over de mogelijkheden van TIM. Uiteraard kun je ook je project voorleggen aan één van onze adviseurs voor een passend advies. Neem contact op met sales@tau.nl of 050 549 9090. Het sales team voorziet je dan graag van alle benodigde informatie.