Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuwe vrijstaande patchkast van T-racks

banner T-racks NCB42-810 new

NCB42-810

Op verzoek van diverse klanten komt T-racks met een prachtige aanvulling op zijn portfolio: een nieuwe, grote vrijstaande patchkast, de NCB42-810. Hierdoor kan Tau nu ook een 42HE vrijstaande patchkast leveren met een diepte en breedte van 1000 bij 800 millimeter en een hoogte van maar liefst twee meter.

Groot, groter, grootst

De NCB-serie levert een zeer complete serie van vrijstaande patchkasten, in allerlei formaten. Het portfolio van T-racks bevatte reeds 42HE vrijstaande 19” patchkasten met een diepte van 600 en 800 millimeter. In sommige situaties beschikken deze echter alsnog niet over voldoende ruimte. De NCB42-810 biedt in dergelijke gevallen een uitkomst; deze patchkast heeft meer dan genoeg ruimte. De nieuwe patchkast biedt namelijk een maximale inbouwdiepte van maar liefst 850 millimeter. Uiteraard wordt deze kast, net als de overige 42HE vrijstaande patchkasten, volledig geassembleerd geleverd. Dit betekent dat er een afsluitbare rookglazen voordeur en stalen achterdeur, uitneembare zijpanelen en ventilatoren op de kast gemonteerd zijn. Zwenkwielen en verstelbare poten worden los bijgeleverd. Daarnaast levert T-racks een grote verscheidenheid aan accessoires om de patchkast geheel naar wens in te richten.

Opgeruimd staat netjes

Deze stijlvolle, zwarte patchkast leent zich uitstekend voor grote installaties waar extra ruimte gewenst is voor het veilig opbergen van uitstekende apparatuur en het netjes wegwerken van de bekabeling. De NCB42-810 kan onder andere ingezet worden in bedrijfspanden, musea, onderwijslocaties, overheidsinstanties en sporthallen.

Per direct beschikbaar

De NCB42-810 kan vanaf nu besteld worden uit de voorraad van Tau. Bestellingen geplaatst op werkdagen worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Plaats vandaag nog je bestelling door deze te mailen naar sales@tau.nl, of neem telefonisch contact met ons op. Vragen? Het enthousiaste team van audio specialisten van Tau staat voor je klaar. Neem contact op via het contactformulier of 050 549 9090.