Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuw van WORK PRO: Audio Entar-series

 

WORK PRO Entar-serie

WORK PRO introduceert de nieuwe ENTAR luidspreker serie. De naam van deze nieuwe serie is niet zomaar gekozen. Het combineert de woorden ENTertainment en ARchitectuur. Hiermee geeft de naam aan dat deze, soms ver uit elkaar liggende toepassingen, goed te kunnen invullen. Immers, steeds vaker worden er niet alleen hoge eisen gesteld aan het geluid, maar ook aan de looks van luidsprekers.

Complete serie

De WORK PRO ENTAR serie is een een zeer complete serie en bestaat uit passieve en selfpowered luidsprekers. De passieve serie bestaat een 8”, 10”, 12” en 15” luidspreker met vermogens variërend van 200 tot 300W@8Ohm. De ENTAR selfpowered luidsprekers is in drie varianten beschikbaar; een 10, 12 en 15” luidspreker. De selfpowered luidsprekers zijn voorzien van een klasse D versterker met regelbare DSP. De toepassingen van deze luidsprekers zien we onder andere in de horeca, outdoor en bijvoorbeeld bij sportfaciliteiten.

Opvolger van de MINO

WORK PRO heeft de ENTAR ontworpen naar aanleiding van de succesvolle verkoop van hun MINO luidsprekerserie de afgelopen jaren. De MINO is een zeer geliefde luidsprekerserie bij velen en blijft daarom vooralsnog in een aantal varianten beschikbaar. Na meer dan tien jaar kwam er vanuit de markt ook vraag naar een upgrade. De ENTAR serie biedt deze upgrade ten opzichte van de MINO serie door het gebruik van hoogwaardige componenten en een elegant strak nieuw ontwerp. Een luidsprekerserie met concurrerende prijzen en hoge prestaties.

Bekijk de ENTAR-serie

ENTAR 8

ENTAR 10  ENTAR 10A

ENTAR 12  ENTAR 12A

ENTAR 15  ENTAR 15A

Meer informatie?

Neem gerust contact op met onze audiospecialisten voor meer informatie. Ook het organiseren van een luistersessie behoort tot de mogelijkheden. Dit kan zowel in onze showroom in Groningen, en is ook mogelijk op locatie bij u of bij uw klant. Stuur ons een e-mail over de mogelijkheden op info@tau.nl of neem direct telefonisch contact op via +31(0)50 549 90 90.