Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nu verkrijgbaar, Clockaudio CW 8000 en CW 8001

CW 8000 en CW 8001, nieuwe draadloze microfoons van Clockaudio banner

Vanaf nu verkrijgbaar in het portfolio van Tau: de twee nieuwe draadloze microfoons van Clockaudio, de CW 8000 en de CW 8001. Vanwege het gebruik van de nieuwste Phase-Locked Loop (PLL) technologie, LCX circuit design technologie, antenne boost power output en het bieden van soepele frequentierespons, leveren deze microfoonsystemen fantastische prestaties. De verscheidene slimme, geavanceerde functies, zoals zes programmeerbare gebruikersgroepen, aanpasbare squelch niveaus en een automatische scanfunctie, die naar beschikbare frequenties zoekt, zorgen ervoor dat ze simpel en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Microfoonsystemen

De CW 8000 en CW 8001 zijn allebei voorzien van een RF REMOSET functie, hierdoor wordt ingebruikneming vergemakkelijkt. Een simpele druk op de knop zorgt er namelijk voor dat de microfoon/zender en de ontvanger onmiddellijk gekoppeld worden. Er kunnen tot wel 3000 frequenties geselecteerd worden op een 60 – 75 MHz bandbreedte, hetgeen multisysteem toepassing mogelijk maakt. Dankzij het PLL system kan een afstand van wel 480 meter bereikt worden!

Met microfoon of belt pack zender

De twee modellen bestaan uit een ontvanger en respectievelijk een handheld radio microfoon of belt pack zender. Beide modellen zijn voorzien van ‘lock-on’ functie, waarmee ongeoorloofde of onopzettelijke bediening en RF verstoring voorkomen worden. De antenne van de CW 8000, dit is het model met de microfoon, is netjes verborgen en de microfoon kan gebruikt worden met vervangbare condensator of dynamische capsules. Vanwege de 4-pin XLR connector is het model met de zender, de CW 8001, compatibel met gitaarkabels en allerlei zang- en instrumentmicrofoons. De zender is uitgerust met een CL 6 condensatormicrofoon. Op 50Mw kunnen zowel de microfoon als de zender zeven uur gebruikt worden en de batterijen gaan op 10Mw maar liefst twaalf uur mee!

Bestel nu!

Meer informatie over de draadloze microfoons van Clockaudio? Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.