Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Contacta lanceert RF/IR series!

Nieuwe IR en RF systemen van Contacta banner

Nieuwe IR en RF systemen van Contacta

Vanaf nu verkrijgbaar bij Tau: de twee nieuwe, uitgebreide series van Contacta. Deze IR en RF systemen maken effectieve communicatie mogelijk, dankzij Assistive Listening Technology. Uitermate geschikt voor collegezalen en voor gebruik tijdens bijvoorbeeld tours of vergaderingen. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijke toepassingen denkbaar met deze veelzijdige systemen!

Infrarood (IR)

De Contacta infrarood systemen zenden voor het menselijk oog niet waarneembare elektromagnetische straling door de ruimte en sturen zo helder geluid richting de ontvangers. Dit zorgt ervoor dat het geluid op zeer effectieve wijze gestuurd kan worden aan grote aantallen mensen, of het nu gaat om een microfoon of een willekeurig type geluidsbron. De Contacta IR-serie bestaat uit zenders, ontvangers, oplaadsystemen, hoofdtelefoons en accessoires. De al dan niet draagbare apparaten hebben een compact en strak uiterlijk, het geen ze perfect laat passen in elke omgeving.

Radio Frequentie (RF)

De radiofrequentie systemen van Contacta stellen meerdere mensen tegelijk in staat om meertalige vertalingen te horen. Zo kunnen er meerdere nationaliteiten samen een rondleiding volgen in bijvoorbeeld een museum of bedrijf. De Contacta RF-serie bestaat uit zenders, ontvangers, oplaadsystemen, hoofdtelefoons en accessoires. Daarnaast is er ook een all-in-one zender-ontvanger verkrijgbaar. De al dan niet draagbare apparaten geven geluid van hoge kwaliteit, aangezien de zenders internationaal compatibele frequenties gebruiken om glashelder geluid over te brengen op de ontvangers. De lichtgewicht draagbare ontvangers maken het gemakkelijk om zelfs on-the-go op een comfortabele manier duidelijk verstaanbaar geluid te ontvangen. Dit maakt de serie extreem effectief voor gebruik tijdens tours.

Vragen over de Contacta IR en RF systemen?

Interesse in IR of RF systemen? Of wil je als eindgebruiker een toepassing laten uitvoeren door onze dealers? Tau denkt graag mee over de juiste oplossing voor jouw project. Ons team helpt je graag verder. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment van Contacta op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090. Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.