Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuwe look voor de SoundTube CM-BGM serie

Nieuwe look SoundTube CM-BGM serie

Als echte audiofanaten concentreren we ons bij Tau Audio Solutions vaak op het geluid van onze audio apparatuur. Maar het oog wil ook wat. Design is een belangrijk aspect. Een stylische luidspreker kan een zeer welkome aanvulling zijn om een bepaalde sfeer in een ruimte te creëren. Kleur als vorm zijn belangrijke aspecten die bepalen of de luidspreker vrijwel onzichtbaar in de ruimte opgaat of juist in de spotlight mag staan. Door ons en onze merken wordt er goed gekeken naar verbeteringen in het design van luidsprekers.

Randloze magnetische grille

De welbekende CM-BGM plafondluidsprekers van SoundTube hebben begin dit jaar een cosmetische upgrade gekregen. De nieuwe randloze magnetische grille geven de luidsprekers niet alleen een zeer stijlvolle uitstraling. De grille is namelijk zeer eenvoudig los te klikken, om vervolgens in elke gewenste RAL kleur overgespoten te worden zonder dat de hele luidspreker hiervoor op de spuittafel moet. De hoogwaardige afwerking van de verf en het geverfde stalen grille zorgen voor zeer langdurig gebruik.

Ook komen wij, door de trend om kantoren industrieel in te richten, steeds vaker een zwart plafond tegen. SoundTube heeft op deze trend ingespeeld door een zwarte grille die standaard beschikbaar is voor de CM-BGM serie plafondspeakers.

cm-bgm-ii collage soundtube speakers

Perfect voor omroep- en achtergrondmuziek

SoundTube staat bekend om hun innovatieve en kwalitatief hoogwaardige luidsprekers. De exclusieve, bijzondere producten bieden installatiegemak. In de ontwerpfase wordt er veel aandacht besteed aan stijl. Hierdoor ontstaat een uniek portfolio met passende luidsprekers voor iedere toepassing. SoundTube CM-BGM is speciaal ontwikkeld voor omroep- en achtergrondmuziektoepassingen waarbij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en efficiënte pasvorm voorop staan. De serie is ontworpen voor installaties waar een hoog rendement, extra basweergave en snelle installatie van belang zijn. Meer informatie over de CM-BGM serie plafondspeakers van SoundTube vindt hier.

Per direct beschikbaar

De nieuwe uitvoering van de SoundTube CM62-BGM-II en CM82-BGM-II zijn per direct beschikbaar. Vanaf het tweede kwartaal 2021 volgen ook de CM52-BGM-II en CM52s-BGM-II luidspreker van SoundTube. In de loop van 2021 wordt ook de IPD-CM-BGM serie van SoundTube aangepakt. We houden je op de hoogte.

Bestellen?

Dat kan! Stuur een e-mail of inkooporder naar sales@tau.nl of bel ons +31(0)50 549 90 90.
De oude variant van deze SoundTube speakers blijft voorlopig beschikbaar, dit in verband met nog lopende projecten. Vermeld in de order graag om welke versie van de luidspreker het gaat die je wenst te bestellen.