Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuwe serie intercomsystemen van Contacta

 

Nieuw intercomsystemen ST-K07x serie Contacta

Het lijkt de nieuwe werkelijkheid te zijn geworden. Overal zien we transparante schermen opduiken tussen personeel en bezoekers. We zien ze in supermarkten, winkels, banken, hotelbalies en meer. De transparante schermen bieden extra veiligheid voor het personeel in verband met de verspreiding van het Coronavirus. Maar een barrière van glas of plastic heeft een groot nadeel: het gaat ten koste van de spraakverstaanbaarheid.

Optimale verstaanbaarheid ondanks een barrière

Intercomsystemen brengen de oplossing! Met een intercomsysteem blijft goede communicatie mogelijk. De afgelopen periode hebben we een groeiende vraag gezien naar intercomsystemen. Van het merk Contacta hadden wij al een prachtige serie intercomsystemen in onze portfolio beschikbaar. Bij bepaalde projecten merkten we dat er de hoop is de situatie met schermen van tijdelijke aard is. Hierdoor ontstond er behoefte aan een iets simpeler intercomsysteem tegen een scherpere prijs.

Eenvoudig te installeren, degelijk en scherp geprijsd

Contacta heeft gehoor gegeven aan deze vraag uit de markt en introduceert met trost de STS-K07x serie intercomsystemen. Deze nieuwe intercomsystemen zijn zeer eenvoudig te installeren en zijn gemaakt van ABS plastic. De intercomsystemen zijn leverbaar in drie varianten; al naar gelang de wensen omtrent de microfoon aan zowel personeel- als klantzijde. Dankzij de scherpe prijs is de STS-K07x serie intercomsystemen een ideale oplossing voor situaties waar de plaatsing van schermen hopelijk van tijdelijk aard zal zijn. Waar alle overige intercomsets van Contacta met een ringleidinglus geleverd worden, is dit bij de STS-K07x serie intercomsystemen optioneel.

Voor elke situatie een oplossing

Zit er voor u een passend intercomsysteem hier niet bij? Stel uw eigen intercomset samen! Aan de hand van uw wensen en eisen zoeken onze audiospecialisten naar de best passende oplossing. Alle componenten van de intercomsystemen zijn ook los verkrijgbaar, waardoor er eindeloze mix & match mogelijkheden zijn. Complete intercomsystemen, op maat gemaakt.

Download hier het overzicht met de intercomsets van Contacta naar toepassing gespecificeerd

STS applications Matrix Tau 2020

Bestel nu!

Deze nieuwe serie intercomsystemen zijn per direct te bestellen via info@tau.nl of +31(0)50 549 90 90.
Onze audiospecialisten helpen u graag verder.

 

De nieuwe STS-K07x serie intercomsystemen

Contact STS-K070

Contacta STS-K071

Contacta STS-K072

STS-K070 STS-k071 STS-K072
Dual speaker Pod systeem Speaker en microfoon Pod systeem Speaker Pod en Screen Mounted Microfoon systeem

Bekijk specificaties

Bekijk specificaties

Bekijk specificaties

 

> Bekijk hier het complete overzicht van onze intercomsystemen