Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuwe website tau.nl

Tau.nl is vernieuwd

Welkom op de nieuwe website tau.nl van TAU Audio Solutions! Met trots presenteren wij je onze verbeterde website waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We hebben ons uiterste best gedaan de lay out op een dergelijke manier in te richten dat bezoekers eenvoudig en snel de juiste informatie vinden. Vaste klant van TAU of interesse om vaste klant te worden? Onze website biedt je het volgende:

Voordelen van tau.nl

  • Klanten van TAU ontvangen een eigen inlogcode. Door in te loggen op de nieuwe website tau.nl heb je de beschikking over een overzicht van de te bestellen producten met de bijbehorende prijzen, informatie documentatie en eventuele kortingsstructuren die van toepassing zijn voor je organisatie.
  • Heb je een order reeds binnen? Dan kun je desgewenst via onze website de order plaatsen. Uiteraard kan een mail ook nog steeds naar sales@tau.nl.
  • Je kunt alle bestellingen geplaatst via de website op tau.nl terugzien. Heb je een order gelijk aan een voorgaande bestelling? Via het besteloverzicht maak je heel eenvoudig een re-order aan.

Nieuws en acties

Iedere maand vind je op onze website nieuwe uitgelichte producten en nieuwsartikelen. Middels de nieuwsartikelen houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen gaande bij TAU. Dit kunnen veranderingen in ons portfolio betreffen, testverslagen van nieuwe producten, of bijvoorbeeld organisatorische aanpassingen.

Middels de uitgelichte producten worden nieuwe producten geïntroduceerd of het betreffen acties op bestaande producten. Wens je een extra reminder wanneer de nieuwsartikelen en uitgelichte producten aangepast zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via info@tau.nl.

Interesse?

Alle vaste klanten van TAU ontvangen per mail een verzoek om zich aan te melden voor het gebruik van Tau.nl. Heb je onverhoopt geen mail ontvangen of ben je nog geen klant bij TAU maar is er wel interesse? Dan verzoeken wij je contact op te nemen met info@tau.nl of 050 – 549 90 90.