Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Onderhoud en service

banner onderhoud en service

Storingen zijn helaas niet altijd te voorkomen, maar kunnen wel tot een minimum beperkt worden. Door middel van regelmatig onderhoud wordt de werking, waarde en levensduur van het systeem beter gewaarborgd. Ook worden hiermee mogelijk kostbare reparaties vermeden. Laat daarom regelmatig op professionele wijze je onderhoud uitvoeren!

Voor elke situatie een passend onderhoudscontract

Voor de meeste installaties adviseren wij om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. Tau biedt haar vaste dealer netwerk de optie aan om de onderhoudsbeurten te verzorgen bij hun klanten. Onze technici kunnen preventief onderhoud uitvoeren op onder andere:

  • ontruimingsinstallaties
  • omroepinstallaties
  • intercomsystemen
  • ringleidingsystemen
  • geluidsinstallaties
  • geluidsmaskering systemen

Naast onderhoud kunnen wij onze dealers ook bijstaan in geval van een storingsopvolging. Lees hier meer over het belang van onderhoud en de inhoud van de verschillende onderhoudsbeurten. Je kunt op elk gewenst moment een contract voor onderhoud afnemen bij ons. Bij het aangaan van het onderhoudscontract wordt geen maximum leeftijd van de audio apparatuur gehanteerd. Defecte producten kunnen aangeboden worden volgens de RMA procedure van Tau. Tijdens deze procedure wordt gekeken naar de garantie van de defecte apparatuur. Binnen de garantie zal de apparatuur zo snel mogelijk gerepareerd of, indien nodig, vervangen worden. Is de garantie verlopen, dan zal in overleg gekeken worden naar de mogelijkheid en kosten om de apparatuur te repareren of eventueel te vervangen.

Laat Tau je onderhoud verzorgen

(Nog) geen onderhoud nodig, maar wel vragen over een geluidsinstallatie? Tau Audio Solutions beschikt over een service afdeling met een enthousiast team audiospecialisten, zij zijn je graag telefonisch van dienst! Ben je dealer van Tau en is er behoefte om voor specifieke audioprojecten het onderhoud uit te besteden? In Tau vind je een betrouwbare partner die snel kan schakelen! Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze service. Ben je als eindgebruiker op zoek naar een partij die kan meedenken en voorzien in onderhoud? Dan brengt Tau je graag in contact met onze partners.

Iedere locatie en audio installatie is uniek. Wij bieden onze dealers de contractvorm voor onderhoud die bij hen past. In het contract maken we gezamenlijk afspraken over de service level agreement en bieden we de perfect passende oplossing. Tau’s telefonische ondersteuning is beschikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op +31(0)50-549 9090.
Voor onderhoudsadvies op maat bel +31(0)50-549 9090 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.