Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Pan Acoustics 10 jaar garantie

pan acoustics pan beam

Kwalitatief en betrouwbaar

Volgens Pan Acoustics staat ‘Made in Germany’ gelijk aan kwaliteitsgarantie. Daarom ontwerpen en fabriceren zij hun innovatieve producten met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit wordt gewaarborgd doordat het bedrijf zelf elk productonderdeel vervaardigt in hun fabriek in Duitsland.

Pan Acoustics breidt garantie uit naar 10 jaar

Om het geloof in hun producten te benadrukken, verlengt Pan Acoustics nu hun garantie naar 10 jaar. Dit geldt voor alle eigen producten, zowel passief als actief.
Lees hier meer over de producten van Pan Acoustics.

Pan Beam speakers

Een voorbeeld van innovatie is de Pan Beam serie, waarmee geluid specifiek gericht kan worden op het gewenste publiek. Dit betekent dat het geluid overal goed te horen is en nergens een vervelende druk op de oren geeft. Hierdoor zijn deze speakers uitermate geschikt voor uitdagende en grote gebieden.

Met de Pan Beam PB 04-D of 08-D haal je een actief digitaal stuurbare column speaker in huis met een slank, aantrekkelijk uiterlijk. Met respectievelijk een enkele of dubbele beam, kan het geluid op een specifiek luistergebied gefocust worden. De hoek, het volume, geluid en vertraging zijn te bedienen. Dit maakt de speakers uitermate geschikt voor toepassing in kerken, moskeeën, musea, hotels, universiteiten, treinstations, vliegvelden, sportvelden. parlement, vergaderzalen, auditoria, winkelcentra en audio/video-installaties en voor Live Sound toepassingen.
De PB 08-D kan een gebied tot zelfs 25 meter bereiken, met constante verstaanbaarheid, zelfs in de meest lastige omgevingen. Deze speaker kan geschakeld worden met meerdere Pan Beam PB 08-D tot PB 16/24/32/40, zodat je het bereik verder kunt vergroten en de geluidsdruk en ook de lage frequenties in de hand kunt houden.
Optioneel zijn de speakers te voorzien van Dante connectie. Met de 04-D | PoE of 08-D | PoE kan daarnaast Power over Ethernet gebruik worden, zodat geen extra stroomtoevoer nodig is.

Registreren

De producten kunnen binnenkort voor de verlengde garantie geregistreerd worden. Tau verzorgt deze registratie en zal, indien van toepassing, hierover contact opnemen.