Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Pan Beam nu met Power Core technologie

 

Op Integrated Systems Europe 2023 in Barcelona presenteerde Pan Acoustics een nieuwe, innovatieve technologie voor de energiezuinige voeding van AV-componenten in een Ethernet-netwerk. De technologie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om zeer krachtige, actieve luidsprekers via klassieke CAT-kabels te voeden.

Pan Power Core

De Pan Power Core technologie, ontwikkeld in-house door Pan Acoustics-ingenieurs, is gemaakt om de maximale audio-ervaring te genereren uit elk IT-netwerk . Moderne Ethernet-netwerken met Power over Ethernet (PoE) zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen en kunnen – afhankelijk van de uitvoering – een constant vermogen leveren van 15,4 tot 90 watt over een CAT-kabel. Pan Power Core technologie beheert op intelligente wijze het beschikbare vermogen, afhankelijk van de geselecteerde PoE-klasse, en verdeelt het op een energie geoptimaliseerde manier aan de verbruikers. De dynamisch werkende Power Core dient ook als energiebuffer voor maximaal beschikbaar piekvermogen uit het PoE-netwerk.

Pan Beam nu met Power Core technologie!

Pan Core Power Technologie PoE speakers

Actieve Pan Beam luidsprekers met Dante-audionetwerk zijn sinds 2018 beschikbaar als de eerste Beam Steering luidsprekers ooit met PoE-voeding. De modellen zijn nu fundamenteel opnieuw ontworpen en zijn nu verkrijgbaar met geïntegreerde Power Core technologie. Pan Beam werkt op vermogensklassen van PoE+ en PoE++ (30, 60, 90 W). Een selectie van de vermogensklasse is mogelijk via de gratis Pan Beam configuratiesoftware. Een overbelasting van het netwerk door een te hoog stroomverbruik is uitgesloten. Een extra status-LED aan de achterkant van de luidspreker signaleert de juiste PoE-voeding. Dankzij de geoptimaliseerde Power Core technologie is een Pan Beam luidspreker die is aangesloten op PoE++ niet langer te onderscheiden van een volwaardige, op het lichtnet gevoede 230V-versie qua waargenomen volume. Pan Acoustics biedt daarmee ’s werelds krachtigste en luidste PoE aangedreven Beam Steering luidspreker op de markt van vandaag. Deze unieke Pan Power Core technologie is verkrijgbaar in de modellen PB 04-D | PoE++ en de PB 08-D |PoE++. Andere modellen zijn in voorbereiding.

De PB 04-D | PoE++ en de PB 08-D |PoE++ zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar.
Bestel direct via ons webshop of stuur een e-mail naar: sales@tau.nl.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor jouw Pan Beam projecten

Bel ons op +31(0)50-549 90 90 of stuur een e-mail naar info@tau.nl. De audio experts bij Tau Audio Solutions helpen je graag.