Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ontdek alle patchkast accessoires van T-racks

patchkast accessoires

Opgeruimd staat netjes

Hoe kan ik mijn audio apparatuur netjes, veilig en eenvoudig wegwerken? Sommige leveranciers boden hier oplossingen voor, maar vaak geleverd in losse onderdelen in plaats van kant en klaar. Dat moet makkelijker kunnen dacht Tau. Daarom richtten zij in 2010 het merk T-racks op; Volledig geassembleerde stijlvolle zwarte 19” kasten standaard uit voorraad leverbaar in zowel wandkast als vrijstaand model.

Patchkast accessoires

Om het plaatje compleet te maken kunnen patchkast accessoires zoals blindpanelen, ventilatiepanelen en opzetmateriaal voor niet 19” apparatuur uiteraard niet ontbreken. Maar in de loop der jaren kwamen er meer verzoeken zoals geperforeerde deuren, plinten en 2 of 3HE lades. Reden voor T-racks om het portfolio flink uit te breiden.

Uitgebreid aanbod

In dit nieuwsbericht lichten we graag enkele accessoires toe. Uiteraard is op de T-racks accessoires pagina een compleet overzicht te vinden van alle patchkast accessoires. De accessoires kennen dezelfde zwarte stijlvolle afwerking als de kasten, waardoor het een mooi geheel vormt.

  • Fixed Shelves: De legborden zorgen ervoor dat je ook losse apparaten kwijt kan in je kast. Ze zijn geventileerd, om een doorlopende luchtstroom mogelijk te maken.
  • Plinths: De plinten zijn in twee verschillende dieptematen verkrijgbaar voor de vrijstaande kasten. Ze worden gebruikt om onder de kast te monteren. De wieltjes en stelpoten zijn zo niet meer te zien, wat voor een mooier afgewerkt geheel zorgt. Er zitten 3 gaten in om er kabels in te kunnen wegwerken.
  • L-rails: L-profielen worden gebruikt om audio apparaten van bijzondere afmetingen toch passend te maken in de patchkast. Deze steunen kunnen zware apparatuur dragen en zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat ze in elke kast gebruikt kunnen worden.
  • Drawers: De 2HE en 3HE lades worden onder andere gebruikt voor het opslaan van bijvoorbeeld een afstandsbediening, klein materiaal of  een handleiding. De lades zijn voorzien van een slot zodat ook eventuele waardevolle spullen erin opgeborgen kunnen worden.
  • Blank- and vented panels: De blind- en ventilatiepanelen vullen op een nette manier de lege ruimtes in de kast op. Dit geeft het geheel een strakke en opgeruimde uitstraling. De panelen zijn beschikbaar in de formaten 1, 2 en 3HE.
  • Perforated doors: Met name bij uitgebreide installaties kan het erg warm worden in een patchkast. Een geperforeerde deur ondersteunt een goede luchtcirculatie. De deuren zijn verkrijgbaar voor de 27, 37 en 42HE patchkasten.

T-racks patchkasten

De wandkasten van T-racks zijn verkrijgbaar in 6HE, 9HE, 12HE en 15HE met een diepte van 45 en 60 centimeter. Voor de vrijstaande kasten geldt standaard een diepte van 60 centimeter, met als hoogtes 15HE, 18HE, 22HE, 27HE, 37HE en 42HE. Daarnaast zijn de kasten met hoogtes 37HE en 42HE ook verkrijgbaar met een diepte van 80 centimeter. Alle kasten zijn standaard voorzien van een rookglazen deur met slot. Bij vrijstaande kasten wordt altijd een set stelpoten en wieltjes geleverd.

Meer informatie?

Benieuwd hoe de producten van T-racks een oplossing kunnen bieden voor jou? Of heb je een idee voor een nieuwe accessoire? Neem dan contact op met Tau via het contactformulier of 050 549 9090.