Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Samenwerking Fonestar en Tau Audio Solutions

 

samenwerking Fonestar Tau

 

Met regelmaat worden wij benadert door partijen die graag willen dat we hun producten gaan aanbieden. Vele partijen halen bij lange na niet de criteria die er door ons gesteld worden. Immers, wij willen onze klanten enkel producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding aanbieden, dient de service van voldoende niveau te zijn en moeten de producten passen in de Benelux markt. Fonestar weet met vlag en wimpel te slagen en we zijn dan ook trots op onze samenwerking met deze Spaanse partij.

Handige en unieke producten

Het productportfolio van Fonestar is zeer divers en er worden met regelmaat nieuwe producten uitgebracht. Van installatie materiaal tot aan versterkers, microfoons en EN54 gecertificeerde luidsprekers. Fonestar biedt het! Ook unieke oplossingen zoals een luidspreker geschikt voor bijvoorbeeld een sauna behoren tot het portfolio. Hiermee is Fonestar met dergelijke producten een welkome aanvulling voor het Tau portfolio.

Erg goede feedback krijgen wij onder andere op het installatiemateriaal van Fonestar. Een eenvoudig product en waarvoor het ontzettend belangrijk is dat prijs en kwaliteit passend zijn. En dat zit het gelukkig met alle producten van Fonestar. De versterkers, EN54 luidsprekers en microfoons zijn allen van zeer goede kwaliteit. Een ontzettend fijne partij om mee samen te werken en we kijken dan ook uit naar veel succesvolle projecten in de toekomst.

Benieuwd naar de producten van Fonestar?

Bekijk hier de producten van Fonestar

 

Op zoek naar een oplossing voor jouw audio project?

Met een deskundig team van ervaren audiospecialisten staat Tau Audio Solutions klaar om te helpen bij zowel het advies, ontwerp als de levering van audio- en communicatieprojecten. Voor meer informatie over onze merken, producten en diensten neem contact op via +31 (0)50-549 90 90 of via info@tau.nl.